Ege Postası
Geri

Konak Belediyesi dezenfeksiyona hız kesmeden devam ediyor

Yaklaşık bir yıldır koronavirüs salgınıyla mücadelede oldukça önemli hizmetler veren Konak Belediyesi, düzenli yaptığı iş yeri dezenfekte işlemlerine ara vermeden devam ediyor.
Konak Belediyesi dezenfeksiyona hız kesmeden devam ediyor
Haberler / Yerel Yönetimler
18 Şubat 2021 Perşembe 10:09
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- Türkiye 2020 mart ayından bu yana koronavirüsle mücadele ediyor. Salgınla mücadele döneminde ulusal çapta birçok tedbir alınırken yerel yönetimler de bu dönemde maske dağıtımından vatandaşların ihtiyaçlarının karşılanmasına birçok hizmete imza attı.

Belediyelerin ülkemizde ilk koronavirüs vakası görülmesinin ardından üzerinde en çok durdukları konu da kamu alanlarının ve iş yerlerinin dezenfekte edilmesi oldu.

Salgının başlangıcından bu yana düzenli olarak ilçe sınırlarındaki iş yerlerini dezenfekte eden Konak Belediyesi, yaklaşık 10 günde bir yaptığı dezenfekte işlemlerine devam ediyor.

Belediye ekipleri bugün sabah saatlerinde TV35 ve Egepostası’nı dezenfekte etti. Ekipler, dezenfekte işleminin ardından Konak ilçesindeki diğer ofis ve işletmelerin dezenfeksiyon işlemlerine devam edecek. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası