Ege Postası
Geri

Konak Belediyesi'nde de esnek çalışma dönemi

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin ardından Konak Belediyesi de esnek çalışma sistemine geçti. Buna göre; büro personelleri iş akışını bozmayacak şekilde bir gün çalışıp, bir gün evde olacak.
Konak Belediyesi'nde de esnek çalışma dönemi
Haberler / Yerel Yönetimler
4 Eylül 2020 Cuma 21:28
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI-Koronavirüs vaka sayılarındaki artış devam ederken, kamu kuruluşları tekrar esnek çalışma sistemine geçiş yapmaya başladı. İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin esnek çalışma düzenine geçmesinin ardından Konak Belediyesi de esnek çalışılacağını duyurdu.

Konak Belediyesi kararı sosyal medya hesaplarından duyururken şu ifadeler kullanıldı;

"Şehrimizin Sağlık Bakanlığı tarafından #Covid19 pandemi sürecinde yüksek riskli şehirler arasında olmasından dolayı Konak Belediyesi olarak büro personelimizi 7 Eylül Pazartesi gününden itibaren esnek çalışma sistemine geçiriyoruz. 

Buna göre büro personellerimiz iş akışını bozmayacak şekilde bir gün çalışıp, bir gün evde olacak. Vatandaşlarımızdan maske, mesafe ve hijyen kurallarına dikkat etmelerini önemle rica eder, sağlıklı günler dileriz."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası