Ege Postası
Geri

Konak Belediyespor'da galibiyet sevinci

KADINLAR Futbol 1'inci Ligi'nde şampiyonluk yarışındaki en önemli rakipleri Trabzon İdmanocağı ve Ataşehir Belediyespor engellerini 2-1'lik skorlarla geçerek sezona iyi bir başlangıç yapan Konak Belediyespor, iki maçta da son dakika golleriyle güldü.
Konak Belediyespor'da galibiyet sevinci
Haberler / Spor
21 Kasım 2016 Pazartesi 14:57
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İlk hafta Trabzon deplasmanında 1-0 geriye düşmesine rağmen Sevgi'nin 68 ve 87'nci dakikalarda attığı gollerle galibiyete uzanan mavi beyazlı ekip, Ataşehir Belediyespor karşısında da benzer bir performans ortaya koydu. 

Evindeki ilk müsabakada ilk yarıyı 1-0 yenik kapatan Konaklı kızlar, bu kez Ebru'nun 88 ve 90+3'üncü dakika golleriyle sahadan 3 puanla ayrılmayı başardı. 

Teknik Direktör Ali Alanç, oynadıkları iki müsabakada da kazanma hırsının en güzel örneğini verdiklerini belirterek, "Takımımızın en büyük özelliği, oyun disiplininden kopmaması. Son düdük çalmadan pes etmiyoruz. Çok güçlü iki rakibi yenerek ilk 2 haftayı kayıpsız geçtik. Hedefimiz bu sezon 5'inci şampiyonluk" diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası