Ege Postası
Geri

Konak - İGC işbirliğine devam

Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, İzmir Gazeteciler Cemiyeti (İGC) Başkanı Misket Dikmen'i makamında ziyaret etti.
Konak - İGC işbirliğine devam
Haberler / İzmir
20 Nisan 2016 Çarşamba 12:01
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İGC Genel Sekreteri Kenan Çimen, Genel Sekreter Yardımcısı Sadık Pala, Sayman Semih Aksoy, Yönetim Kurulu üyeleri Gaye Karadağ ve Murat Atilla'nın yer aldığı ziyarette Konak Belediyesi ile İGC arasında başlayan ve başarılı şekilde devam eden işbirliğinin sürmesi kararlaştırıldı. 

Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, ziyarette belediyenin ilçede yaptığı projeler hakkında bilgiler verdi. İptal edilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Resepsiyonu'nun ardından Konak Belediyesi olarak yasaklara karşı Çınarlı Rekreasyon Alanı'nda 23 Nisan Resepsiyonu düzenleyeceklerini kaydeden Pekdaş, ilçede yoğun olarak yaşayan mültecilerin kentle kaynaşması için de çalışmalar yürüttüklerini, mülteci çocuklara Türkçe dersi verdiklerini söyledi. Yoğun altyapı ve imar sorunu yaşayan Gültepe bölgesine ilişkin de imar çalışması yaptıklarını, bölgenin kentli yapısını güçlendireceklerini de dile getiren Pekdaş, "İzmir'in çağdaş batılı kentler gibi olması için çalışıyoruz. İzmirliler çimlerde de otursun çiğdem de yesin. İzmir yaşayan bir kent olmalı. İzmir'i çağdaş batılı kentler gibi daha da geliştirmeliyiz" diye konuştu. 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İGC Başkanı Dikmen de, "Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş'ın çalışmalarını yakından izliyoruz. Başarılı çalışmalarının devamını diliyoruz. Konak Belediyesi ile İGC olarak uzun zamandır işbirliği halinde projeler üretiyoruz. Bu çalışmaların güçlenerek devam etmesi için elimizden geleni yapacağız. Gazetecilerin zor günlerinde yanımızda olan Konak Belediye Başkanımız Sema Pekdaş'a sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz" dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası