Ege Postası
Geri

Konak Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Mehmet Aksoy’un mutlu günü

İzmir Konak Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Mehmet Aksoy’un oğlu Osman Aksoy, görkemli bir düğün töreniyle dünya evine girdi. 2000 davetlinin katılımıyla gerçekleşen düğün, Türkiye’nin ve İzmir’in önde gelen siyasetçileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve tanınmış bürokratlarının katılımıyla renklenen bir etkinlik olarak hafızalara kazındı.
Konak Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Mehmet Aksoy’un mutlu günü
Haberler / Magazin
23 Ağustos 2023 Çarşamba 16:43
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Mehmet Aksoy, geçmiş yıllarda Milliyetçi Hareket Partisi’nin Karabağlar Belediye Başkan Adayı olarak da tanınmış bir isim, bu mutlu gününde ailesinin yanı sıra siyasi ve toplumsal çevrelerden gelen tebrik ve destek mesajlarıyla sevindi. Oğlu Osman Aksoy’un düğününe, tanınmış isimlerin katkısı büyük oldu.

Düğün törenine katılan davetliler arasında, Türkiye’nin ve İzmir’in önde gelen siyasi isimleri, sivil toplum kuruluşlarının liderleri ve yerel yönetimlerin temsilcileri yer aldı. Aynı zamanda çeşitli sektörlerden iş insanları, sanatçılar ve akademisyenler de etkinliğe katılım sağladı. Tören boyunca gönderilen onlarca çelenk, davetlilerin Osman Aksoy çiftine olan mutluluklarını ve iyi dileklerini ifade etti.

Mehmet Aksoy’un, oğlu Osman Aksoy’u evlendirmenin gururunu yaşadığı bu özel gün, aile ve dostların bir araya geldiği unutulmaz anılardan biri olarak tarihe geçti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası