Ege Postası
Geri

Konak, Kent Konseylerini ağırladı

İzmir Kent Konseyleri Birliği Konak’ta bir araya geldi. İki yıl önce Konak Belediyesi Kent Konseyi öncülüğünde oluşturulan ilçe belediyelerin kent konseyleri yeni projeler için buluştu.
Konak, Kent Konseylerini ağırladı
Haberler / Yerel Yönetimler
16 Aralık 2012 Pazar 11:19
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR-  Her ay bir ilçenin misafir ettiği İzmir Kent Konseyleri Birliği, aynı zamanda kendi ilçelerindeki yapılan projeleri de diğer ilçe belediyeleriyle paylaşıyor. Sırada ki projeleri konuşmak ve Konak’ta ki projeleri gözlemlemek üzere İzmir’in her ilçesinden gelen konseyler, Susuzlu Atlantis Otel’de Konak Belediyesi Kent Konseyi ev sahipliğinde ağırlandı.

Gündüz toplantı yapan konseyler, toplantılarının konusu olarak Menemen’de yapılan toplantı sonrası verilen karara istinaden eğitim ve sağlık konularını ele aldı. İzmir Mask Müzesi’ni de gezen konuklar bol bol fotoğraf çektirip Konak’ta ki projelere hayran kaldıklarını ifade ettiler. Susuzlu Atlantis Otel’de ki akşam yemeğinde İzmir Kent Konseyleri Birliği’ne İzmir Milletvekili Erdal Aksünger, CHP Konak İlçe Başkanı Sinan Karamustafaoğlu, Konak Belediyesi Başkan yardımcıları Ömer Faruk Akın Bingöl ve Mehmet Yunak eşlik etti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası