Ege Postası
Geri

Konak Meclisi'nde Afrin tartışması ve istifa gündemi

Konak Belediyesi Şubat Ayı Olağan Meclis Toplantısı büyükşehir belediyesi meclis salonunda gerçekleşti. Toplantıda CHP İzmir İl Kongresi’nde il başkan adayı Utku Gümrükçü’ye destek verdiğini açıklayan Ali Karamustafaoğlu, üç komisyondaki görevinden istifa etti. AK Partili ve CHP'li üyeler Afrin'de ayrıştı 
Konak Meclisi'nde Afrin tartışması ve istifa gündemi
Haberler / Yerel Yönetimler
5 Şubat 2018 Pazartesi 21:45
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

HALİDE DEMİR POLATLI-EGEPOSTASI-Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş başkanlığında gerçekleşen meclis toplantısında İmar, Kentsel Dönüşüm ve Esnaf komisyonlarındaki görevlerinden istifa ettiğini açıklayan Ali Karamustafaoğlu’nun yerine yeni üye seçimleri yapıldı.

KARAMUSTAFAOĞLU 3 GÖREVİNDEN DE İSTİFA ETTİ

Mecliste Afrin Operasyonu üzerinden ‘savaş mı, değil mi'’ atışması yaşanırken ayrıca Yalı Grubu’yla birlikte hareket eden Ali Karamustafaoğlu’nun imar, kentsel dönüşüm ve esnaf komisyonlarındaki görevlerinden istifa etti. 3 komisyon için üye seçimi de yapıldı.

YERİNE YENİ ÜYE SEÇİMİ GERÇEKLEŞTİ

Yapılan oylamada İmar Komisyonu’na Kemal Özdönmez, Esnaf Komisyonu’na ise Çetin Altun, Kentsel Dönüşüm Komisyonu’na da Doğan Bayram seçildi.

İSTİFASININ ARDINDA DENİZ YÜCEL’E DESTEK VERMESİ YATIYOR

Ali Karamustafaoğlu’nun istifa etmesinde CHP İzmir İl Kongresi’nde Yalı Grubu ile birlikte hareket etmesine karşın il başkanı seçilen Deniz Yücel’e destek vermesinin etkili olduğu belirtildi. Karamustafaoğlu Deniz Yücel’e destek vererek Yalı Grubu ile fikri ayrılığı düşmüştü. Yalı Grubu üyeleri ise Yücel’e rakip olan Utku Gümrükçü’yü desteklemişti.

MECLİS’TE AFRİN TARTIŞMASI

Komisyonlardan ve birimlerden gelen raporların ele alındığı Konak Meclis Toplantısı’nda TSK’nın Afrin’e yönelik Zeytin Dalı Harekatı’nın savaş olup olmadığı tartışması yaşandı.

CHP’Lİ KARADAĞ SAVAŞ DEDİ

CHP Grup Başkanvekili Ahmet Karadağ, Zeytin Dalı Operasyonu’nda şehit olanlara rahmet dileğinde bulundu ve “Ülkemiz bir savaşın içinde. Her gün kötü haberler geliyor” dedi.

AK PARTİLİ BAŞDAŞ, ‘SAVAŞ DEĞİL, KARŞIMIZDA TERÖR ÖRGÜTÜ VAR’ YANITINI VERDİ

CHP’li Karadağ’ın bu sözleri üzerine söz alan AK Partili Mehmet Sait Başdaş, Zeytin Dalı Harekatı’nın bir terör örgütüne yönelik olduğunu, savaş olmadığını, devletin karşısında bir terör örgütü olduğunu söyledi. Başdaş, “Savaş kelimesini reddediyoruz. Karşımızda bir devlet yok. Bir terör örgütü var” dedi.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası