Ege Postası
Geri

Konak'ın Yunan ekibiyle dostluk maçı ertelendi

Kadınlar Futbol 1'inci Ligi'nde yeni sezona hazırlanan Konak Belediyespor'un Yunanistan'ın Midilli Adası'nın kadın futbol takımıyla yarın İzmir'de oynamayı planladığı dostluk maçı ertelendi.
Konak'ın Yunan ekibiyle dostluk maçı ertelendi
Haberler / Spor
11 Ekim 2019 Cuma 12:58
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Konak Belediyesi Kadın Futbol Takımı ile Midilli Kadın Futbol Takımı arasında oynanması planlanan dostluk maçı ileri bir tarihte gerçekleştirilmek üzere ertelendi.

Konak Belediyesinden yapılan açıklamada, "Bu hafta sonu için planlanan dostluk maçı, Midilli Kadın Futbol takımında yaşanan teknik bir sorundan dolayı gerçekleştirilemiyor. Konak Belediyesi ve Midilli Kadın futbol takımlarının karşılaşması daha sonra planlanacak bir tarihte gerçekleştirilecek. Karşılaşmanın yapılacağı tarih henüz netleşmemiş olup, netlik kazanmasının ardından kamuoyuyla paylaşılacak" denildi.

Öte yandan seyahat programı ve oteli ayarlanan Midilli ekibinin, son gün gerekçe sunmadan erteleme talebinde bulunduğu öğrenildi.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası