Ege Postası
Geri

Konak'ta 'evet' 'hayır'lı tartışma

Nisan ayında yapılması planlanan referandum tartışmaları tam gaz devam ederken, yaşanan süreç Konak Belediyesi'nin meclis toplantısına "Evet-hayır" polemiği ile yansıdı. Pekdaş'tan AK Parti'ye referandum göndermesi
Konak'ta 'evet' 'hayır'lı tartışma
Haberler / Yerel Yönetimler
7 Şubat 2017 Salı 20:46
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

ERMAN ŞENTÜRK/HABER SERVİSİ- Konak Belediyesi'nin Şubat ayının son meclis toplantısı Başkan Sema Pekdaş yönetiminde gerçekleşti. Önümüzdeki ay görevinde üçüncü yıla başlayacak Perkdaş'ın icraatlerini eleştiren AK Parti'li meclis üyeleri, Konak'ın belediyecilik anlamında sınıfta kaldığını söyledi.

ÜÇ YILDIR BOŞ BOŞ OTURUYORUZ!

Oturumda söz alan AK Parti'li Meclis Üyesi Mehmet Sait Başdaş'ın yaptığı konuşma son günlerde yaşanan referandum tartışmalarının TBMM'den belediye meclisine taşınmasına yol açtı. AK Parti'li Başdaş, "Mart’ta üç yılımızı dolduruyoruz. Ne yazık ki boş boş oturarak geçirdik. Bu kalan iki yılımızı meclis üyelerimizle, bürokratlarımızla iyi değerlendirip Konak için hayırlı işler yapalım" diye konuştu.


PEKDAŞ'TAN "HAYIR"LI CEVAP

Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş ise Başdaş'ın sözlerine referandum göndermesiyle yanıt verdi. CHP'nin halk oylaması sürecinde yürüteceği "Hayır" temalı kampanyaya atıfta bulunan Pekdaş, "Evet, hayırlı işler yapalım" derken, toplantının devamında yaşanan tartışmaya CHP Grup Başkanvekili Ahmet Karadağ da dahil oldu. CHP'li Karadağ, "AK Parti grubuna bir şey hatırlatmak istiyorum. "Burada 3 yıldır oturuyoruz" dedi ama kendi adına konuşsun. CHP oturmadı, ne gerekiyorsa onu yaptı" dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası