Ege Postası
Geri

Konak'ta muhalefetin ayak sesleri

CHP Konak'taki delege seçimlerinde Gültepe Bölgesi’nde bulunan Millet, Çınartepe,Saygın mahallelerinde muhalefet “Bu kez seçilen taraf olarak biz de varız” mesajı verdi. Üyeler yeni yüzler istedi
Konak'ta muhalefetin ayak sesleri
Haberler / Yerel Politika
16 Ekim 2017 Pazartesi 11:51
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

YAĞMUR UYGUR / EGEPOSTASI - Ege Bölgesi Kars Demokrat Dernekler Federasyon Başkanı Tarkan Eledağ Gültepe’de yapılan seçimleri Egepostası’na değerlendirdi. Parti içi birlik ve beraberlik mesajı veren Eledağ, muhaliflerin güçlü çıktığı sandıkta bu kez seçilen taraf olmak ve yeni isimleri parti yönetimlerine taşımak için üyelerin sandığa gittiğini ifade etti.

“YENİ YÜZLER GEREKLİYDİ”

Partinin yenilikçi yüzlere ihtiyaç duyduğunu ve bu isteği üyelerin sandığa taşıdığını belirten Eledağ, “Bu nedenle listelerde yeni yüzler yer aldı ve sandıklarda bazı eski arkadaşlarımız seçimi kaybetti” dedi.

Konak’ta ve il yönetiminde yeni yüzlerin listelerde yer alması gerekliliğinin üyelerin talebi olduğunu vurgulayan Eledağ “İlçede, ilde yeni yüzler görmek istiyor insanlar. Delegasyon seçimlerinde bu nedenle üstün başarı elde edildi. Kaybeden listelerde deneyimli siyasetçi arkadaşlarımız vardı. Bilinen isimlerdi. Ama şimdi yeni yüzlerden oluşan listeler delege seçildi” diye konuştu.

“KONAK’IN KALESİ GÜLTEPE”

Sandıkta üyelerin taleplerinin karşılandığını belirten Eledağ “İnsanlar değişimden yana olduklarını düşünüyor. İlçede, ilde farklı insanların olması gerektiğini düşünerek sandığa gitti, üyelerin dediği oldu. CHP’ye yakışır siyaset anlayışı yapılması gerektiğini sandığa yansıttılar. Gültepe siyasi açıdan önemli bir yer, 56 delege çıkarıyor. Tamamı CHP’li sol yönelimli yapısı var. Yıllardır da ağır bedeller ödemiş bir yer. Gültepe- Çimentepe olayları, Tariş olaylarında dik duruşuyla ön plana çıkıyor. Gültepe CHP’nin de kalesi Konak’ta.  Burası büyük rol oynuyor. Delegasyon seçimleri önemliydi. Seçimlerde çok şükür her direnişe karşı biz aldık. Her dönem hep seçen bizlerdik, şimdi de seçilen biz olduk bundan sonraki süreçtede il ve ilçede bizler de varız diyeceğiz” ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası