Ege Postası
Geri

Konak ve Karabağlar'da Hüseyin Aslan'a tam destek

Karabağlar Refet Bele, Konak Fatih Cami’nde düzenlenen iftar yemeklerinde İzmirlilerle bir araya gelen Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, muhtarların ve vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. “Aday ol, yanındayız” diyen İzmirlilere seslenen Aslan, “İzmir’in sorunlarını biliyoruz, İzmir için yaşamsal projeler üretmeye devam ediyoruz” dedi.
Konak ve Karabağlar'da Hüseyin Aslan'a tam destek
Haberler / İzmir
2 Ağustos 2013 Cuma 11:34
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan’ın Karabağlar’da verdiği yaklaşık 500 kişinin katıldığı iftara; Refet Bele Mahalle Muhtarı Metin Bingöl’ün yanı sıra, Konak ilçesinden 10 mahalle muhtarı ile CHP Karabağlar İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, CHP İzmir Karabağlar Kadın Kolu Başkanı Mahinur Yener ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri de katıldı.

ASLAN: “PROJELERİMİZ İZMİR İÇİN, İZMİRLİLER İÇİN…”
Manolya Parkı’nda gerçekleşen, tasavvuf müziği ve iftar duası ile başlayan iftar sonrasında vatandaşların yoğun “Sizi Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak görmek istiyoruz. Aday ol arkandayız” sözleriyle karşı karşıya kalan Aslan, İzmir’i sokak sokak, mahalle mahalle, ilçe ilçe mercek altına alarak sorunları tespit ettiklerini ifade etti. Karabağlar halkının sıkıntılarını yakından bildiklerini kaydeden Aslan, “ İzmirimizin en büyük ilçelerinden Karabağlar’ın kentimizle entegre, çağdaş bir büyüme trendi yakalaması gerekiyor. Expo 2020’ye aday olan İzmir’imizin tarımsal ve ekonomik alanda gelişmesine, alt yapı sorunlarının giderilmesine, tarihi ve kültürel değerlerinin tanıtımına, turizm potansiyelinin sergilenmesine, markalaşmasına, gelecek vizyonu kazandırılmasına önemli ölçüde katkı ve olanak sağlayacak tüm İzmir’i, İzmirlileri kapsayacak projeler üretmeye devam ediyoruz ” dedi.

MUHTARLAR: “HÜSEYİN ASLAN’A TAM DESTEK, HEP DESTEK …”
“Muhtar Dostu Başkan” olarak nitelendirdikleri Hüseyin Aslan’a her vesileyle muhtarları unutmadığı için bir çiçek takdim ederek teşekkür eden ve Konak ilçesinden iftara katılan muhtarlar adına söz alan Konak Oğuzlar Mahalle Muhtarı Hülya Ünlü ise “ İzmir ve İzmirliler çözüm bekleyen sorunlarıyla yaşamak zorunda bırakılmamalı. İzmir’e projeci bir başkan yakışır. Yurttaşlarıyla doğumundan ölümüne kadar iç içe olan muhtarlık kurumuna ve bizlere büyük değer veren, biz muhtarları hiç unutmayan Sayın Hüseyin Aslan’ı İzmir’in yönetiminde, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı olarak görmek istiyoruz ve destekliyoruz” dedi.

SARUHAN: “HAYIRSEVER BAŞKAN HÜSEYİN ASLAN’A MÜTEŞEKKİRİZ”
Öte yandan Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan önceki gün de Konak Varyant Fatih Camii avlusunda gerçekleştirilen iftarda vatandaşlar ve çevre mahallelerin muhtarları ile iftarda buluştu. Fatih Camii Dernek Başkanı Zekeriya Saruhan “Ramazan süresince hayırsever vatandaşlarımız sayesinde camimiz avlusu ve önündeki küçük parkta ihtiyaç sahibi 500 kişinin karnı doyuyor. Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan bugün bizleri onurlandırdı, bizlerle orucunu açarak mutluluk ve umut verdi. Kendisine müteşekkiriz” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası