Ege Postası
Geri

Konak zabıtasından izinsiz seyyar satışa sıkı denetim

Konak Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Basmane ve çevresinde kamuya ait alanları işgal ederek izinsiz satış yapan seyyar satıcılara yönelik denetim gerçekleştirdi. Denetimlerde ürünlere el konulurken, Kabahatler Kanunu kapsamında idari para cezası uygulandı.
Konak zabıtasından izinsiz seyyar satışa sıkı denetim
Haberler / Yerel Yönetimler
25 Temmuz 2026 Cumartesi 10:48
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Vatandaşın huzuru ve güveni için faaliyetlerini sürdüren Konak Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, kent merkezinde kamuya ait alanları işgal eden seyyar satıcılara yönelik kapsamlı bir denetim gerçekleştirdi.

Basmane ve çevresinde yoğunlaştırılan denetimlerde izinsiz satış yapan seyyar satıcıların kaldırımları ve yol güzergahlarını işgal ederek hem yaya hem de araç trafiğini olumsuz etkilediği tespit edildi.

Ürünlere el konuldu, cezai işlem uygulandı

Denetimler esnasında yaya geçişini zorlaştıran ve kamu düzenini bozduğu belirlenen seyyar satıcıların ürünlere el konuldu. Ayrıca ilgili kişiler hakkında Kabahatler Kanunu kapsamında cezai işlem uygulandı. Kamuya ait alanların amacı dışında kullanılmasına ve kaldırımların işgal edilmesine kesinlikle izin verilmeyeceğini belirten ekipler, denetimlerin ilçe genelinde kararlılıkla sürdürüleceğini ifade etti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2026 Ege Postası