Ege Postası
Geri

Konak’ın hayat kurtaracak timi hız kesmiyor

Konak Belediyesi Afet Merkezi Arama Kurtarma Timi (KAM), Navigasyon eğitimi için bir kez daha sahaya indi. AFAD İzmir İl Müdürlüğünün Bornova’daki yerleşkesinde gerçekleştirilen eğitimi başarıyla tamamlayan KAM akreditasyon yolunda bir taş daha döşedi.
Konak’ın hayat kurtaracak timi hız kesmiyor
Haberler / Yerel Yönetimler
14 Aralık 2025 Pazar 14:35
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Konak Belediyesi Afet Merkezi Arama Kurtarma Timi (KAM), İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) ile işbirliği halinde sürdürülen akreditasyon çalışmaları kapsamında, AFAD İzmir İl Müdürlüğünün düzenlediği ve kurumun uzman eğitmenleri tarafından verilen Navigasyon eğitimine katıldı. Harita, Pusula ve GPS başlıkları altında gerçekleştirilen Navigasyon eğitimini başarıyla tamamlayan ekip, akredite olmak için önemli bir adımı daha geride bırakmış oldu.

Türkiye Afet Müdahale Planına (TAMP) göre afet ve acil durumlarda sunulacak hizmet alanlarında faaliyet göstermek amacıyla yoluna devam eden KAM, bundan sonraki aşama olan Temel Kampçılık, Yangın, Afet Farkındalık ve İlkyardım eğitimi için ise hazırlıklarına başladı. KAM, sıradaki eğitimi de tamamlamasının ardından, akreditasyon belgesini almak için son defa sahaya inerek akreditasyon sürecini tamamlayacak. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM RESMİ REKLAM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2025 Ege Postası