Ege Postası
Geri

Konak’ta Anneler Günü hediyeleri kermesten

Konak’ta artık bir gelenek olan Anneler Günü Kermesi’ne başvurular başladı. Anneler Günü’nünü el emeği hediyelerle taçlandıracak kermeste stant açmak için son başvuru tarihi 17 Nisan.
Konak’ta Anneler Günü hediyeleri kermesten
Haberler / Yerel Yönetimler
15 Nisan 2026 Çarşamba 10:53
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Konak Belediyesi’nin, kadın emeğini görünür kılan kermes etkinlikleri Anneler Günü Kermesi ile devam ediyor. 7 - 8 - 9 Mayıs tarihlerinde Dominik Caddesi’nde kurulacak kermes bu yıl da kadınların el emeği ürünlerini, annelerine hediye almak isteyenlerle buluşturacak. Emeğe değer katacak kermes için başvurular ise 17 Nisan Cuma gününe kadar kabul edilecek. El emeği ürünleriyle kermeste yer almak isteyenler, basvuru.konak.bel.tr adresinden başvuru yapabilecek. Anneler Günü Kermesi’nin, anne sevgisi ve kadın emeğinin anlamlı bir buluşması olduğunu ifade eden Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, tüm Konaklı komşularını kermese davet ederek, “Emek çok değerli kuşkusuz ama anne emeği, kadın emeği söz konusu olunca daha da değerli hale geliyor. Çok sevilen kermes etkinliğimiz bu kez Anneler Günü için kurulacak. Emekle üreten herkesi ürünlerini sergilemek, bütçelerini desteklemek için kermesimizde yer almaya davet ediyoruz. Bu yıl da annelerimize emek ve sevgiyle ulaşalım istiyoruz” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2026 Ege Postası