Ege Postası
Geri

Konak’ta Engelliler Haftası’na engelsiz kutlama

Dünya Engelliler Haftası’nda Konak Engelsiz Yaşam Köyü’nde gerçekleştirilen etkinliklerle farkındalık yaratıldı.
Konak’ta Engelliler Haftası’na engelsiz kutlama
Haberler / Yerel Yönetimler
16 Mayıs 2025 Cuma 12:39
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Konak Belediyesi’nin Engelliler Haftası kapsamında düzenlediği etkinlikler arasında Konak Engelsiz Yaşam Köyü’nde gerçekleştirilen özel program fark yarattı.

Engelsiz Yaşam Köyü öğrencilerinin birbirinden güzel gösterilerine sahne olan etkinliğe Konak Halk Eğitim Müdürü Hüseyin Akpınar, Zihinsel Özürlüleri Yetiştirme ve Koruma Vakfı Kurucu Başkanı, geçmiş dönem İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Burhan Özfatura, Konak Belediyesi bürokratları ve öğrenci velileri katıldı.

Baştan sona hareketin bir an olsun durmadığı programda birbirinden özel gösteriler büyük alkış aldı.

Dolu dolu program

Konak Engelsiz Yaşam Köyü öğrencilerinin, kendilerini gösterme ve anlatma fırsatı bulduğu etkinlikte, Engelliler Haftası’na dikkat çekildi. Özellikle öğrencilerden Sertaç Özencin ve Melih Düşmez’in konuşmaları ayakta alkışlandı.

Öğrenciler yaptıkları konuşmalarda Konak Engelsiz Yaşam Köyü sayesinde elde ettikleri başarıları anlattı. Öte yandan program kapsamında gerçekleştirilen perküsyon grubu dinletisi, vals ve zeybek gösterileri de hayranlık yarattı. Müzik ve dansın hiç durmadığı etkinlikte Engelsiz Yaşam Köyü öğrencileri gönüllerince eğlendi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2025 Ege Postası