Ege Postası
Geri

Konak’ta her şey olumlu

Marmarisli Yiğit Yaşar; nam-ı diğer ‘Olumlu Yaşar’ Konak Belediyesi’nin ‘Mavi Kapak’ kampanyasına bir buçuk ton mavi kapakla destek verdi. İhtiyaç sahiplerine kendisinin de bugüne kadar çok yardımcı olduğunu, kişisel çabalarıyla 64 kişiye tekerlekli sandalye, hasta yatağı ve akülü araba verdiğini söyledi.
Konak’ta her şey olumlu
Haberler / Yerel Yönetimler
19 Nisan 2013 Cuma 10:19
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Yiğit Yaşar, “Ben hayata her zaman olumlu bakıyorum. O nedenle lakabım Olumlu Yaşar. İnsanlara etmeyi yapmayı çok seviyorum. Robin Hood gibi olandan alıp, olmayana veriyorum. Köy okullarında okuyan çocuklara giysi, kitap yardımında da bulunuyorum. Konak Belediye Başkanımızı yakından takip ediyorum. Kendisi de benim gibi yardım etmeyi seven biri. O nedenle Mavi Kapak kampanyasına ben de destek vermek istedim. Marmaris halkıyla kısa zamanda topladığımız kapakları Başkanımıza teslim ettim. İhtiyaç sahiplerine bir katkımız olursa ne mutlu” dedi.
Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, kampanyayı başlatan Ege Üniversitesi Dişçilik Fakültesi’nden devraldıklarını ancak bu kampanyanın çok benimsendiğini ve artık halkın kampanyasına dönüştüğünü belirtti. Tartan, “Şehir dışında da kampanyanın yankı bulması bizi çok mutlu etti. Her destek engelli vatandaşlarımıza dönüyor. Katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası