Ege Postası
Geri

Kongre öncesi AK Parti'yi üzen olay! Salonda fenalaşan genç yoğun bakımda!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılacağı 22 Şubat’taki AK Parti İzmir İl Kongresi öncesi hazırlıklar sürerken, dün gece kongre hazırlığının yapıldığı salonda üzücü bir olay yaşandı. Gençlik kollarına bağlı teşkilat üyeleri kongrenin yapılacağı Halkapınar Kapalı Spor Salonunda hazırlıkları sürdürdüğü sırada Çiğli Gençlik Kollarında görev yapan Hacı Bayram İçli'nin pankart asılırken fenalaştığı öğrenildi. İçli'nin 3 kez duran kalbinin yapılan müdahalelerle tekrar çalıştırıldığı ve yoğun bakımda tedavisine devam edildiği belirtildi.
Kongre öncesi AK Parti'yi üzen olay! Salonda fenalaşan genç yoğun bakımda!
Haberler / Güncel
20 Şubat 2021 Cumartesi 09:16
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI-  22 Şubat Pazartesi günü gerçekleştirilecek AK Parti İzmir İl Kongresi öncesi, teşkilatı üzen bir olay yaşandı. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılacağı kongre öncesi Halkapınar Kapalı Spor Salonunda hazırlıklar yapıldığı sırada Çiğli İlçe Gençlik Kollarında görev yapan Hacı Bayram İçli'nin pankart asılırken tribünde bir anda fenalaşıp yere yığıldığı iddia edildi.

Buna bağlı olarak İçli'nin üç kere kalbinin durduğu ve yapılan müdahalerle hayata döndürüldüğü belirtilirken, yoğun bakımda tedavisine devam edildiği ifade edildi.

Üzücü olay sonrası Çiğli İlçe Başkanı Sedat Karatekin sosyal medya hesabından, "Halkapınar spor salonunda aniden fenalaşan gençlik kolları başkan vekilimiz, evladımız; Hacı Bayram İçli'nin3 kere kalbi durmuş ve hayata döndürülmüştür... Şu an yoğun bakımda ve durumu stabil. Dualarınız çok kıymetli dostlarım lütfen eksik etmeyin. Allah cc evladımızı ailesi ve bizlere bağışlasın inşallah!" dedi.

İlçe Başkanı Karatekin, paylaşımı bir süre sonra kaldırdı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası