Ege Postası
Geri

Kongre öncesi flaş açıklama! O başkan yarışta yok!

CHP'de delege seçimleri tamamlanırken, partide gözler ilçe kongrelerine çevrildi. Yaklaşan kongre öncesi CHP Aliağa İlçe Başkanı Gülsen Cirit görevini bırakırken, yeni dönem için aday olmayacağını açıkladı. Kongre öncesi flaş açıklama
Kongre öncesi flaş açıklama! O başkan yarışta yok!
Haberler / Yerel Politika
2 Aralık 2019 Pazartesi 12:27
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- CHP'de 8 Kasım'da başlayan delege seçimleri dün itibarıyla tamamlandı. 1 aylık maratonun ardından partide gözler yaklaşan ilçe kongrelerine çevrildi. 

CHP Aliağa İlçe Başkanı Gülsen Cirit, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada yeni dönem için aday olmayacağını açıkladı. Öte yandan Cirit istifa dilekçesini 4 gün önce il başkanlığına gönderdi. 

CİRİT GÖREVİ BIRAKTI

CHP Aliağa İlçe Başkanı Gülsen Cirit görevini bıraktığını açıkladı.

Cirit, açıklamasında şu ifadeleri kullandı; 

"13 aydır yürüttüğüm CHP Aliağa ilçe başkanlığı görevimi, yeni döneme girerken bırakıyorum. İlçe yönetimi olarak en hassas olmamız gereken bu dönemi kurallara uygun biçimde tamamladık. Bugün, delege seçimleri tamamlanıyor. Üyelerimiz bir karar verecekler. Ardından kongre dönemi geliyor. Kişisel bir talebimin olmadığı kongre dönemine dahil olmak istemediğim için 29 Kasım günü istifamı il başkanlığına bildirdim. Bugün yapılan delege seçimlerinde bütün adaylara başarılar dilerim."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası