Ege Postası
Geri

Kongre süreci start aldı, Güven düğmeye bastı

CHP’de Genel Merkez olağan kongre takvimini il ve ilçe başkanlıklarına gönderirken, İzmir’de süreçle ilgili ilk toplantı 16 Mayıs’ta. Kongre süreci start aldı, Güven düğmeye bastı
Kongre süreci start aldı, Güven düğmeye bastı
Haberler / Yerel Yönetimler
11 Mayıs 2017 Perşembe 19:23
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- 16 Nisan’daki referendum sonrası partilerde iç hareketlilik arttı. CHP Genel Merkezi parti içi yarışın startını verdi olağan kongre takvimi il ve ilçe başkanlıklarına gönderildi. Haziran ayında üye listelerinin hazırlanmasıyla başlayacak süreç delege seçimleri ve kongrelerle birlikte yıl sonuna kadar uzayacak. CHP İzmir’de olağan kongre takvimi gündemli ilk toplantı 16 Mayıs’ta.

CHP İzmir İl Başkanı Asuma Ali Güven 16 Mayıs salı günü ilçe başkanlarıyla il binasında bir araya gelecek. Güven ilçe başkanlarıyla olağan kongre sürecini masaya yatıracak.

Öte yandan Güven ve il yöneticileri gerçekleşen yönetim kurulu toplantısında parti de yaşanana hareketlilik ile ilgili görüş alışverişinde bulundu. Güven ve yöneticilerin referandum sonrası televizyon ve gazetelerde Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nu hedef alan açıklamalar yapan Muharrem İnce ve Deniz Baykal’a tepki gösterdikleri öğrenildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası