Ege Postası
Geri

Konservatuvar mezunları müzik eşliğinde uğurlandı

Çukurova Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Mezuniyet Töreni, müzik eşliğinde gerçekleştirildiDevlet Konservatuvarı mezuniyet töreni Rektör yardımcıları Prof. Dr. Hasan Fenercioğlu, Prof. Dr. Yaşare Aktaş Arnas, öğretim elemanları ve...
Konservatuvar mezunları müzik eşliğinde uğurlandı
Haberler / Güncel
25 Haziran 2013 Salı 12:15
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş


Çukurova Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Mezuniyet Töreni, müzik eşliğinde gerçekleştirildi
Devlet Konservatuvarı mezuniyet töreni Rektör yardımcıları Prof. Dr. Hasan Fenercioğlu, Prof. Dr. Yaşare Aktaş Arnas, öğretim elemanları ve mezunların ailelerinin katılımıyla konservatuvar bahçesinde yapıldı.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Fenercioğlu ve Devlet Konservatuvarı Müdürü Yrd. Doç. Dr. Mustafa Bayık’ın açılış konuşmaları ile başlayan mezuniyet töreninde mezunlara, üniversitelerini dünyanın her yerinde gururla temsil eden, sanat yolunda, bilimin ışığında, ülkesine ve ailesine hizmete hazır, başarılı birer vatandaş olmaları diledikleri iletildi.

Devlet Konservatuvarı birincisi Ece Türkdalı, 2013 mezunları adına yaptığı teşekkür konuşması sonrasında yaş kütüğüne plaket çaktı.
Devlet Konservatuvarı mezunlarından dereceye giren öğrencilere başarı belgesi ve hediyeleri verildi. Törende, lisans mezunlarının yanı sıra bu yıl ilk kez törene dahil edilen Devlet Konservatuvarı Müzik ve Sahne Sanatları Lise mezunları da diplomalarını aldılar. Diplomalarını alan mezunlar toplu olarak mezuniyet pastası kestikten sonra kep atarak mezuniyetlerini kutladı. Töreni, canlı müzik eşliğinde davetlilere pasta ikramıyla son buldu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası