Ege Postası
Geri

Konteyner modelleri

Kullanışlı özellikleri ile aradığınız mükemmel ve ekonomik yapı çeşitlerini sunan Konteyner Modelleri isteğe bağlı bir şekilde üretilebilmektedir.
Konteyner modelleri
Haberler / Güncel
9 Temmuz 2017 Pazar 11:15
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Oldukça kaliteli olması yanında, ekonomik olması, tercih sebeplerindendir. Sandviç panel ürünleri ile üretilen bu ürünler, bu panelin özel yapısı nedeni ile ısı yalıtım özelliği taşıyor. Saç, strafor, saç şeklinde üretilen bu paneller, aradaki strafor sayesinde, dışarının soğuğunu dışarıda bırakıyor. Bu nedenle, üretilen konteyner ürünler, oldukça sıcak oluyor.


MALİYETİNİN DÜŞÜK OLMASI YANINDA KISA ZAMANDA TESLİM EDİLİYOR
Normal şartlarda ev yaptırmak için astronomik rakamlara ihtiyaç vardır. İşçisi, yapı malzemesi ve arsası ile ev yaptırmak son derece masraflı. Konteyner Modelleri de aynı şekilde, kaliteli olması yanında, hesaplıda. Özel çatı sistemi, iç dizaynının hazır gelmesi, kapı ve pencerelerinin ısı geçirmez olması, diğer evlerden farksız konforu, konteyner ürünlerinde aranılan özelliklerdir.


KONTEYNER ÜRÜNLERİ TASARIMI OLDUKÇA ETKİLEYİCİ
Kişi sayısına göre özel konteyner ev ve ofis seçeneklerini değerlendirebiliyorsunuz. Tek oda, iki oda ve iki katlı seçeneklerle, aradığınız kolaylığı sunmaktadır. Konteyner ürünleri hazır edildiği zaman, kırkayakla getirilir ve vinç yardımı ile istediğiniz yöne döndürülerek, yere indirilir. Konteyner Modelleri tasarımlarının hemen hemen hepsinde bu özellik var. Şehir yapısına uygun tasarımları, dış mekânlara uyumu, renk ve model seçenekleri, Konteyner Modelleri tasarımları olarak tercih edebileceğiniz ürünlerdir. Çatılı ve çatısız modeller yanında, dışa görünüş olarak oldukça estetik ürünler de vardır.


KONTEYNERLER ÇEŞİTLİ MODELLERDE ÜRETİLİYOR
Yaşam konteynerleri, genellikle oda, wc, duş ve mutfaktan oluşmaktadır. Bazı modellerde, oda sayısı ve genişliği artmaktadır. Ofis konteyner ürünleri ise, çalışma dünyasına özel olarak tasarlanır ve istenilen büyüklükte imal edilir. Şantiyede rahat etmek için üretilen konteyner çeşitleri, yine şantiyeye özel olarak tasarlanmaktadır. Güvenlik görevlilerine özel olan ve ona göre penceresi olan güvenlik konteyner ürünleri ise, soğuk ve sıcak havadan etkilenmiyor. Seyyar ve sabit wc, duş kabinleri, kullanışlı özelliği ile ihtiyaç olan yerlerde kolaylık sağlıyor. Depo edinmenin en pratik yolu olan depo konteyner çeşitleri, diğer konteyner çeşitleri gibi sağlam olarak üretilmektedir.
Bütün bu Konteyner Modelleri, özel isteğe bağlı bir şekilde üretilmektedir. Zemin yapısı olarak da ısı yalıtımlı olan konteyner modelleri, insan yaşamını kolaylaştıran, çok kolay bir şekilde ev sahibi yapan bir hizmettir. Online internet olanaklarının artması sonucunda, konteyner ürünlerini, internetten kolaylıkla takip edebiliyorsunuz. Beğendiğiniz modelleri seçebiliyorsunuz ve sipariş edebiliyorsunuz. Günümüz şartlarında, isteğe bağlı ölçülerle konteyner modelleri kolaylıkla temin edilmektedir.
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası