Ege Postası
Geri

Kontrolden çıkan araç can aldı

İzmir'in Torbalı ilçesinde akaryakıt istasyonunda aracını yıkarken otomobilin çarptığı 19 yaşındaki genç hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Kontrolden çıkan araç can aldı
Haberler / 3. Sayfa
24 Nisan 2023 Pazartesi 15:20
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Kaza, 21 Nisan günü ilçeye bağlı Pamukyazı Mahallesi'nde bir akaryakıt istasyonunda meydana geldi. Otomobilini akaryakıt istasyonunda yıkayan Hasan Ayaz (19), İzmir Aydın Karayolu’nda seyir halindeyken kontrolden çıkan T.S. idaresindeki otomobilin önce ağaca sonra da kendisine çarpması sonucu yaralandı. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralanan genç, sağlık ekipleri tarafından ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Ayaz, kaldırıldığı hastanede yaklaşık bir günlük yaşam mücadelesinin ardından kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Öte yandan, Ayaz’a çarpan sürücünün kaza anında baygınlık geçirdiği ve belinde de kırıklar olduğu öğrenildi. Sürücü T.S. de hastanedeki tedavisinin ardından gözaltına alınırken, kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor. (İHA)

  Haberin Videosu

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası