Ege Postası
Geri

Kontrolden çıkan otomobil bariyerlere çarpıp takla attı: 8 yaralı

Ankara çevre yolunda kontrolden çıkan bir otomobilin önce bariyerlere ardından bir araca çarpıp, takla atması sonucu meydana gelen kazada 8 kişi yaralandı.         Kaza, sabah saatlerinde çevre yolu Karapürçek...
Kontrolden çıkan otomobil bariyerlere çarpıp takla attı: 8 yaralı
Haberler / Güncel
23 Ağustos 2013 Cuma 10:32
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Ankara çevre yolunda kontrolden çıkan bir otomobilin önce bariyerlere ardından bir araca çarpıp, takla atması sonucu meydana gelen kazada 8 kişi yaralandı.

        Kaza, sabah saatlerinde çevre yolu Karapürçek mevkiinde meydana geldi. Mehmet Tecirli yönetimindeki 34 KC 5766 plakalı otomobil Samsun istikametine giderken kontrolden çıkıp bariyerlere çarptı. Araç daha sonra aynı istikamete giden Ferit Gedik idaresindeki 25 LH 422 plakalı otomobile çarpıp takla attı. Yaklaşık 20 metre sürüklenen araçta bulunan sürücü Mehmet Tecirli, Selma Tecirli, Emine Şenol, Eylem Köroğlu, Ayten Köroğlu, İsmail Köroğlu ile Kuzey Köroğlu (6) ile diğer araç sürücüsü Ferit Gedik yaralandı. Yaralılara ilk müdahaleyi yoldan geçen vatandaşlar yaptı. Vatandaşlar tarafından yola yatırılan kazazedeler, sağlık ekiplerinin gelmesini bekledi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. Yaralılara ilk müdahale yol üzerinde yapıldı. Takla atan otomobilde bulunan bir yaralı ise sağlık ekiplerinin titiz çalışmasıyla bulunduğu yerden çıkarıldı. Kazazedeler çevredeki hastanelere kaldırıldı.

        Kaza nedeniyle çevre yolu Samsun istikameti kısa süreliğine trafiğe kapatıldı. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.


YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası