Ege Postası
Geri

Konya'da inşaat kalıbı çöktü: 5 yaralı

Konya’da yapımı devam eden yeni stadyum inşaatında iskele kalıpların altında kalan 5 işçi yaralandı    Merkez Selçuklu ilçesi Buhara Mahallesi'nde yapımı süren yeni stadyum inşaatında, gece 01.00 sıralarında büyük...
Konya'da inşaat kalıbı çöktü: 5 yaralı
Haberler / Güncel
4 Aralık 2013 Çarşamba 12:06
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Konya’da yapımı devam eden yeni stadyum inşaatında iskele kalıpların altında kalan 5 işçi yaralandı

    Merkez Selçuklu ilçesi Buhara Mahallesi'nde yapımı süren yeni stadyum inşaatında, gece 01.00 sıralarında büyük bir gürültü yaşandı. İşçilerin kalıp yaptıkları sıra kalıp iskelesi yıkıldı, 5 işçi kalıpların arasında kaldı.

    Gürültüyü duyan mahalle sakinlerinden Mehmet Çakır, "Gürültüyle sarsıldık daha sonra balkona çıktığım zaman karşı inşaattan işçilerin seslerini duydum. Hemen ardından çok sayıda ambulans, polis ve itfaiye ekipleri geldi. Burası yeni stadyum, işçiler 24 saat çalışmakta. İnşallah can kaybı yoktur." dedi.

    Olay yerine gelen çok sayıda polis, güvenlik önlemi alırken itfaiye ekipleri ve 112 acil servis ekipleri yaralıları kalıpların altından çıkararak ambulanslara taşıdı. Yaralılardan Adem Doğan (34), Hasan Kuşcu (31), Beyhekim Devlet Hastanesi'ne, Erkan Doğan (32), Ahmet Narcı (26) Numune Hastanesi'ne ve Muhammet Güneş (34) ise Selçuklu Tıp Fakültesi'ne kaldırıldı.

    Hastane yetkililerinden öğrenilen bilgiye göre 5 kişinin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

    Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası