Ege Postası
Geri

Konyaaltı Kitap Fuarı 16 Eylül'de Cam Piramit'te kapılarını açıyor

Antalya'da Konyaaltı Belediyesi tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenecek Antalya Konyaaltı Kitap Fuarı, 16-25 Eylül günleri arasında Cam Piramit’te kapılarını ziyaretçilerine açmaya hazırlanıyor. Bu yıl 'Kitaplar Yaşadıkça' temasıyla...
Konyaaltı Kitap Fuarı 16 Eylül'de Cam Piramit'te kapılarını açıyor
Haberler / Kültür - Sanat
12 Eylül 2013 Perşembe 15:16
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Antalya'da Konyaaltı Belediyesi tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenecek Antalya Konyaaltı Kitap Fuarı, 16-25 Eylül günleri arasında Cam Piramit’te kapılarını ziyaretçilerine açmaya hazırlanıyor. Bu yıl 'Kitaplar Yaşadıkça' temasıyla açılan fuarda 77 stantta 77 yayınevi yer alacak.70 yazar fuarda okurlarıyla buluşacak.

        Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, konuyla ilgili düzenlediği basın toplantısında fuara ilginin her geçen yıl katlanarak arttığını bildirdi. Organizasyon kapsamında çeşitli söyleşi ve imza günlerinin de düzenleneceğini belirten Başkan Böcek, geçen yıl 120 bin olan ziyaretçi sayısını aşmak istediklerini kaydetti.

        Böcek, tüm Antalyalıları bu fuarı ziyaret etmeye çağırdı. Fuara katılacak yazar ve sanatçılardan bazıları şöyle: "Sinan Yağmur, Ahmet Ümit, Banu Avar, Nihat Hatipoğlu, Uğur Dündar, Cemal Nur Sargut, Ece Temelkuran, İpek Ongun, Nihat Genç, Aret Vartanyan, Cezmi Ersöz, Kahraman Tazeoğlu, Ali Kırca."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası