Ege Postası
Geri

Koordinatörlerin programında rötar! Perşembe günü İzmir'de olacaklar

AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül’ün 28 Nisan İl Kongresi öncesi netleştirmesi beklenen İl Yönetim Kurulu Üyelerinin listesini belirlemek için yarın İzmir’de olması beklenen AK Parti Genel Merkez Koordinatörleri Ömer Ünal ve Mustafa Köse’nin programında TBMM’deki mesai yoğunluğu nedeniyle revize yapıldı. Buna göre Ünal ve Köse, Perşembe günü İzmir’de olacak ve İl Yönetim Kurulu Üyeliğine aday olacak olan isimlerle tek tek görüşecek. Koordinatörler hazırlayacakları listeyi İl Başkanı Şengül’e teslim edecek, listeye son şeklini Aydın Şengül verecek. Perşembe günü İzmir’de olacaklar
Koordinatörlerin programında rötar! Perşembe günü İzmir'de olacaklar
Haberler / Yerel Politika
17 Nisan 2018 Salı 23:12
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-AK Parti İzmir İl Kongresi öncesi İl Yönetim Kurulu üyelerinden oluşacak listesini hazırlayacak olan AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, kendisine ulaştırılan 800 CV’yi önce 300’e indirdi. Bu sayıyı daha fazla indirmesi beklenen İl Başkanı Şengül, CV’leri AK Parti Genel Merkez Koordinatörleri Ömer Ünal ve Mustafa Köse’ye teslim edecek.

MÜLAKATA ALINACAK İSİMLERLE GÖRÜŞMELER GÜN İÇİNDE TAMAMLANACAK

AK Parti Konya Milletvekili Ömer Ünal ve AK Parti Antalya Milletvekili Mustafa Köse, programlarının yoğunluğu nedeniyle Çarşamba (yarın) yerine Perşembe günü İzmir’de olacak.

Programlarında yapılan revize ile Perşembe günü il binasına gelecek olan Ünal ve Köse, tüm adaylarla beşer dakikalık periyotlar halinde görüşerek, bir liste hazırlayacak. Ünal ve Köse’nin belirledikleri isimlerden oluşan listeyi İl Başkanı Aydın Şengül’e vermesi, Şengül’ün de liste üzerinde yeniden bir değerlendirme yaparak İl Kongresi’ne gideceği yeni yönetim kurulu üyelerinden oluşan listeye son şeklini vermesi bekleniyor.

MEVCUT YÖNETİMDEN 15-20 İSİM DE CV VERDİ, BU İSİMLER DE MÜLAKATA ALINACAK

Öte yandan AK Parti İzmir İl Yönetimi’ne girmek isteyen çok sayıda ismin yanı sıra mevcut il yönetiminden 20’ye yakın ismin de yeniden yönetimde yer almak istediği ve Şengül’e CV’lerini bıraktığı belirtiliyor. Yeniden yönetime girmek isteyen mevcut yönetim kurulu üyeleri de Ünal ve Köse’nin yapacağı mülakata alınacak.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası