Ege Postası
Geri

Koruyucu aileler ödüllendirildi

Samsun Valisi Hüseyin Aksoy'un eşi Hülya Aksoy himayesinde yapılan 'Gönül Elçileri' tanıtım toplantısında bir adım daha ileri giderek koruyucu olan aileler plaketle ödüllendirildi. Aile ve Sosyal Politikalar Samsun İl Müdürlüğü 17 ilçede...
Koruyucu aileler ödüllendirildi
Haberler / Güncel
24 Nisan 2013 Çarşamba 15:23
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Samsun Valisi Hüseyin Aksoy'un eşi Hülya Aksoy himayesinde yapılan 'Gönül Elçileri' tanıtım toplantısında bir adım daha ileri giderek koruyucu olan aileler plaketle ödüllendirildi.

Aile ve Sosyal Politikalar Samsun İl Müdürlüğü 17 ilçede bulunan toplam 52 koruyucu aileyi ilçelerde düzenledikleri tanıtım toplantılarında bilgi ve birikimlerini paylaşmak ve bugüne kadar yapmış oldukları katkılardan dolayı plaketle ödüllendirmek için etkinlik düzenliyor. Şuana kadar yaklaşık 10 ilçede yapılan toplantıların en sonuncusu Atakum ilçesinde protokol üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

    Özel İdare Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen törende konuşan Hülya Aksoy, “Gönül elçisi olmak için çok fazla özelliğe gerek yok. Her vatandaşımızın çocuklarımız için yapabileceği bir şeyleri olduğunu düşünüyoruz. Vatandaşımızın kendisini yeterli gördüğü bir konuda bir çocuğumuza yardım etmesi bir gönül elçiliğidir. Şuan burada bulunan yaşlısından gencine küçüğünden büyüğüne her kesi elçi olmaya çevresindekileri de teşvik etmeye davet ediyorum.” dedi.
    
    Protokol konuşmalarının ardından koruyucu olan aileler katılımcılara neden koruyucu aile olduklarını ve yaşadıkları bazı güzel anılarını anlattı.

    Konuşmaların ardından yapılan soru cevap kısmında bazı aileler evlat edinme şartlarının biraz daha kolay hale getirilmesi için yetkililerden ricada bulundu.

    Toplantının son kısmında ise Atakum ilçesinde yaşayan ve koruyucu olan aileler tek tek kürsüye çağrılarak teşekkür plaketi ile ödüllendirildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası