Ege Postası
Geri

Kosova Lipjan Belediye Başkanlığı Foça’yı ziyaret etti

Kosova Lipjan Belediye Başkanı Imri Ahmeti, Foça’yı ziyaret ederek, Foça Belediye Başkanı Saniye Bora Fıçı ile görüştü.
Kosova Lipjan Belediye Başkanlığı Foça’yı ziyaret etti
Haberler / Yerel Yönetimler
11 Mayıs 2024 Cumartesi 09:45
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Kosova Lipjan Belediye Başkanı Imri Ahmeti, Başkan Yardımcısı Diamant Bytyqi, Kültür Müdürü Anila Reqica, İş Adamı Behadin Rexhepi, Kosova Rumeli Derneği Başkanı Uğur Şengöz ve Karşıyaka Belediyesi Meclis Üyesi Şevket Balla Foça’yı ziyaret ederek, Belediye Başkanı Saniye Bora Fıçı ile görüşme gerçekleştirdi.

Görüşmede, iki ülke arasındaki ortak tarihi geçmiş ve dostluk bağlarının önemi vurgulanırken, Lipjan ve Foça arasındaki dostluk ve iş birliğinin geliştirilmesi için neler yapılabileceği ele alındı.

Foça Belediye Başkanı Saniye Bora Fıçı, ‘‘Ülkemizin ortak tarihi geçmiş ve dostluk bağlarının çok güçlü olduğu Kosova Lipjan ve Foça arasındaki dostluğun ve iş birliğinin gelişmesi için birlikte çalışmaya hazır olduğumuzu ifade etmek isterim. Bu ziyaret, iki belediyemiz arasındaki bağları daha da güçlendirmek için önemli bir adımdır. Kültür, turizm ve ticaret gibi alanlarda iş birliğimizi geliştirmek için elimizden gelen her şeyi yapacağız’’ dedi.

Kosova Lipjan Belediye Başkanı Imri Ahmeti ise, ‘‘Foça’yı ziyaret etmekten ve Belediye Başkanı Sayın Saniye Bora Fıçı ile görüşmekten büyük bir memnuniyet duydum. Lipjan ve Foça arasındaki dostluk ve iş birliğini geliştirmek için birlikte çalışmaya hazırız. İnanıyorum ki bu iş birliği iki belediyemize de büyük faydalar sağlayacaktır’’ diye konuştu.

Görüşmenin ardından heyet, Foça'nın tarihi ve turistik yerlerini gezdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası