Ege Postası
Geri

Köy Tiyatroları binlerce çocuğu sanatla buluşturdu

İzmir Büyükşehir Belediyesi Foça Yenibağarası Köy Tiyatrosu Çocuk Eğlence Ekibi, İzmir'in dört bir yanında gerçekleştirdiği etkinliklerle binlerce çocuğa ulaştı. Birbirinden eğlenceli oyunlarla çocuklara unutulmaz anlar yaşatan ekip, köy tiyatrosu ruhunu sahnelerin dışına taşıdı.
Köy Tiyatroları binlerce çocuğu sanatla buluşturdu
Haberler / Kültür - Sanat
7 Kasım 2026 Cumartesi 10:22
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İzmir'in dört bir yanında binlerce çocuk sanatla, müzikle ve oyunla buluştu. Türkiye'de belediye tarafından kurulan ilk ve tek “Köy Tiyatroları” yapılanması olan İzmir Büyükşehir Belediyesi Köy Tiyatroları bünyesinde çalışmalarını sürdüren İzmir Büyükşehir Belediyesi Foça Yenibağarası Köy Tiyatrosu Çocuk Eğlence Ekibi, kentin farklı noktalarında düzenlediği etkinliklerle binlerce çocuğa keyifli bir yaz ve sonbahar dönemi yaşattı.

Eğlence ekibi, mahallelerden köylere, meydanlardan çeşitli etkinlik alanlarına kadar İzmir'in dört bir yanında çocuklarla bir araya geldi. 

Çocuklar eğlendi, meydanlar renklendi

Mini disko etkinliklerinde müziğin ritmine kapılan çocuklar dans ederek doyasıya eğlenirken, yüz boyama etkinlikleriyle hayal dünyalarının kapılarını araladı. Birbirinden eğlenceli oyunlar ve interaktif aktivitelerle çocuklar etkinliklerin yalnızca izleyicisi değil, başrol oyuncusu oldu. Her buluşmada kahkahaların yükseldiği, renkli görüntülerin ortaya çıktığı etkinliklerde aileler de çocukların mutluluğuna ortak oldu.

Köy tiyatrosu ruhu sahneleri aştı

İzmir Büyükşehir Belediyesi Foça Yenibağarası Köy Tiyatrosu Çocuk Eğlence Ekibi, tiyatronun yalnızca sahnede yapılan bir sanat olmadığını, insanlara dokunmanın, bir araya gelmenin ve mutluluğu paylaşmanın da sanatın bir parçası olduğunu gösterdi. Gönüllülük, dayanışma ve ekip ruhuyla çalışmalarını sürdüren ekip, kültür ve sanatın her yaştan insan için ulaşılabilir olması gerektiği anlayışıyla İzmir'in dört bir yanında çocukların yüzünü güldürmeye devam ediyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2026 Ege Postası