Ege Postası
Geri

Kozan'da 2 işyerine beyaz bayrak ödülü verildi

Adana'nın Kozan Kent Konseyi, pest kontrol ve sanitasyon uygulaması projesi kapsamında, hijyen kurallarını üst düzeyde yerine getiren gıda işletmelerini 'Beyaz Bayrak' ile ödüllendirdi.     Kozan Kent Konseyi, gıda mevzuatında...
Kozan'da 2 işyerine beyaz bayrak ödülü verildi
Haberler / Genel
5 Temmuz 2013 Cuma 17:17
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Adana'nın Kozan Kent Konseyi, pest kontrol ve sanitasyon uygulaması projesi kapsamında, hijyen kurallarını üst düzeyde yerine getiren gıda işletmelerini 'Beyaz Bayrak' ile ödüllendirdi.

    Kozan Kent Konseyi, gıda mevzuatında belirtilen asgari hijyen koşullarının üzerinde, işletmesindeki hijyenik koşulların iyileştirilmesi için özel gayret ve özen gösteren Soya Ekmek Fabrikası ve Cura Ocakbaşı Lokantası'nı beyaz bayrakla ödüllendirildi. Beyaz Bayrak törenine İlçe Sağlık Müdür Vekili Gülay Hatalmış, Ticaret Odası Başkanı Hilmi Baysal, Tapan ve Yöresi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ali Tüfekli, Kozan Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyeleri, 121 No'lu Motorlu Taşıyıcılar Koop. Başkanı Ercan Yavuz ile davetliler katıldı.

    Her 2 işletmede düzenlenen Beyaz Bayrak töreninde konuşan Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, “Bugün aynı cadde üzerinde karşılıklı iki işyerimize birden Beyaz Bayrak vermenin mutluluğunu yaşıyoruz. İşletme sahiplerimizi tebrik ediyorum. Muhammet Yorulmaz ile Şuayip ve Ali Cura kardeşlerimiz göstermiş oldukları gayretler ile bu beyaz bayrağı işletmelerine asmaya hak kazandılar. İlçemizde bu tür işyerlerinin artması güzel bir şey. Biz bu sayıyı artırmak istiyoruz. Her iki işletmemizi de almış oldukları Beyaz Bayrak ödülünden dolayı tebrik ediyorum.” dedi.

    Bugüne kadar ilçede 5 iş yerine beyaz bayrak verildiğini söyleyen Kent Konseyi Başkanı Süleyman Sezen, “Bugüne kadar ilçemizde beş iş yerimize beyaz bayrak ödülü vermiş bulunuyoruz. Başka yerlerden ilçemize gelen misafirlerimize karşı mahcup olmamalıyız. Kozan, Beyaz Bayraklı işletme sayısını 50'ye çıkarır ve denetimlerine devam ederse dışarıdan gelen insanlar bu ilçeye gıpta ile bakarlar. Bizim de zaten Kent Konseyi olarak görevimiz bu ilçenin iyi şeylerle anılmasına vesile olmak. Belediyenin yaptıklarının yanına Kent Konseyi olarak insanlara tüketiminde sağlıklı ürünler tüketmesine yardımcı olmaktır. Bu 2 iş yerimize beyaz bayrak vererek bu işi yapan iki arkadaşımızı da tebrik ediyorum. Bu tür iş yerleri ilçemizdeki diğer iş yerlerimize de teşvik edici olmalıdır. Amacımız ilçemizde bu ödülü alan işletmelerimizin sayısını elliye çıkarmaktır.” diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası