Ege Postası
Geri

Kozbeyli'ye bahar geldi

Tarihi geçmişi, doğal güzellikleri, cana yakın insanları ve dibek kahvesiyle, Ege Bölgesi’nde marka olma yolunda ilerleyen Kozbeyli Köyü, baharla birlikte hareketlilik kazandı.
Kozbeyli'ye bahar geldi
Haberler / Yerel Yönetimler
4 Mayıs 2015 Pazartesi 11:51
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Doğal bir yürüyüş parkuruna sahip Kozbeyli Köyü, Pazar günlerinde doğa yürüşü yapan vatandaşların ilgi odağı oluyor. Foça Belediyesi tarafından restorasyonu yapılan, tarihi “Kozbeyli Çapkınoğlu Konağı” da sıklıkla ziyaret ediliyor.

Kozbeyli Köyü’nde, Foça Belediyesi ve Gediz Üniversitesi arasında yapılan protokol ile rölevesi yapılan taş evlerin aslına uygun olarak restore edilmesi için de çalışmalar yapılıyor. 

Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, Kozbeyli Köyü’ne sıklıkla gelerek, yöre halkı ve esnafı ile sohbet ediyor. Foça Belediyesi Halkla İlişkiler Birimi personeli, Kozbeyli’yi ziyaret eden misafirlere, yöreyi tanıtıcı broşürler veriyor.

Kozbeyli Köyü’nün özellikle hafta sonu günlerinde önemli bir çekim merkezi olduğunu ifade eden Başkan Demirağ; “Kozbeyli köyümüzde özellikle otoparkla ilgili bazı sıkıntılar vardı. Onunla ilgili bir düzenleme yaptık, gelen araçları yeni bir alana yönlendiriyoruz. Tüm vatandaşlarımıza güzel bir hafta sonu, iyi tatiller ve esenlikler diliyor; 10 Mayıs Pazar günü gerçekleştireceğimiz “Geleneksel Kozbeyli Köyü Bahar Şenlikleri”ne davet ediyorum”dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası