Ege Postası
Geri

Kritik kurultaya saatler kaldı; İzmir'den Özel'e 3 imza!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), 4-5 Kasım’da Ankara düzenlenecek 38. Olağan Kurultay öncesinde hafta boyunca Özel ile Kılıçdaroğlu destekçileri imzalarını vermeye devam ediyor. Kritik kurultay öncesi İzmir'in 56 delegesinden 'değişimci' olan üç isim Özgür Özel'e imza verdi.
Kritik kurultaya saatler kaldı; İzmir'den Özel'e 3 imza!
Haberler / Politika
3 Kasım 2023 Cuma 14:28
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- CHP'de genel başkanın seçileceği büyük kurultay için artık saatler kaldı.

38'inci Olağan Kurultay  "İkinci yüzyılda demokrasi ve birlik kurultayı" sloganıyla yarın başlayacak. İki gün sürecek kurultay Ankara Spor Salonu'nda gerçekleştirilecek.

Divan başkanlığını İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun yapacağı kurultayın ilk gününde genel başkan, ikinci gününde Parti Meclisi (PM) ve Yüksek Disiplin Kurulu (YDK) seçimi yapılacak.

Kurultayda, 1368 kurultay delegesi yeni genel başkanı ve PM üyelerini belirleyecek. CHP Genel Başkanlığına aday olabilmek için 65 delegenin imzası gerekecek.

Öte yandan hafta boyunca Özel ile Kılıçdaroğlu destekçileri peş peşe destek açıklamalarında bulundu.

Kritik kurultay öncesi İzmir'in 56 delegesinden 'değişimci' olan üç isim Özgür Özel'e imza verdi.

İmza veren üç isim şöyle;

Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, CHP Bornova İlçe Başkanı Ertürk Çapın ve CHP Buca önceki dönem İlçe Başkanı Hacer Taş Gültepe.

Başkan Tugay, sosyal medya hesabından "Cumhuriyet Halk Partimizin 38. Kurultayında Genel Başkanlığa Sayın Özgür Özel’i aday gösterdiğimiz imzalarımızı İstanbul Milletvekilimiz Suat Özçağdaş’a teslim ettik. Partimiz ve ülkemiz için iyiliklere, başarılara vesile olmasını diliyoruz." mesajını paylaştı.

BAŞKAN TUGAY: EL ELE, KOL KOLA...

Öte yandan Başkan Tugay kurultay öncesi, önemli mesaj verdi. Tugay, "Kurultaya bir gün kala; Partide yönetim ve anlayış değişikliğini savunurken, kişisel bir mücadele içinde olmadığımızı, amacımızın örgütümüzle el ele, kol kola, yürek yüreğe partimizi iktidarlara taşımak olduğunu hatırlatmak isterim. Türkiye’mizin ve halkımızın CHP’ye ihtiyacı var." dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası