Ege Postası
Geri

Kritik toplantı sona erdi: Neler konuşuldu?

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ve İl Yönetim Kurulu üyeleri bugün İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ile bir araya geldi. Yapılan toplantının ana gündem maddesi ise Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun İzmir ziyaretinde gerçekleştirdiği açılışlarda yaşanan “protokol krizi” olduğu öğrenildi.
Kritik toplantı sona erdi: Neler konuşuldu?
Haberler / Yerel Politika
1 Temmuz 2021 Perşembe 12:12
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ve İl Yönetim Kurulu üyeleri İzmir Marina’da İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ile bir araya geldi.

Sabah saatlerinde başlayan ve yaklaşık 1 saat 10 dakika süren toplantıda hem yerel konuların hem de genel siyasetin masaya yatırıldığı ifade edildi.

Ilımlı geçtiği ifade edilen toplantıda, yönetim kurulu üyelerinin Başkan Soyer’e yapılan bazı çalışmalarda il başkanlığı ile büyükşehir arasında kopukluk olduğunu aktardıkları öğrenildi.

Toplantıda ayrıca CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun İzmir ziyaretinde gerçekleştirdiği açılışlarda yaşanan “protokol krizinin” de konuşulduğu belirtildi. Açılışlarda bazı il yönetim kurulu üyelerinin protokole alınmaması dikkat çekmişti.
Toplantıda Başkan Soyer’in konuya ilişkin açıklama yaptığı ve “Protokolle ilgili onu alın ya da almayın diye bir şey söylemedik. Genel Başkan’ın korumalıyla ilgili bir durum. Onlar bazen engellemelerde bulunuyorlar” dediği öğrenildi.

Başkan Soyer’in ayrıca aradaki kopukluğu gidermek adına bir protokol müdürü görevlendirdiği ve il başkanlığında da aynı görevi yapacak birini seçmelerini istediği belirtildi. 

Öte yandan; Başkan Soyer’in yapılan çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulunulabilmesi için her ay toplantı yapmayı önerdiği ifade edildi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası