Ege Postası
Geri

Küçük kıza cami bahçesinde elle taciz

Kütahya'da, Kuran kursuna giden 9 yaşındaki kız çocuğuna cami bahçesinde elle tacizde bulunduğu öne sürülen 33 yaşındaki H.A., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Küçük kıza cami bahçesinde elle taciz
Haberler / Ege
29 Temmuz 2016 Cuma 14:35
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Olay Evliya Çelebi Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre H.A., Evliya Çelebi Camii'nin bahçesinde 9 yaşındaki kıza elle tacizde bulundu, ardından küçük kıza cinsel ilişkiye girmek için para teklif etti. Küçük kız, korkup şüphelinin yanından kaçarak evine gitti ve durumu ailesine anlattı. Ailenin şikayeti üzerine polis ekipleri, eşinden bir süre önce boşanan 2 çocuk babası H.A.'yı yakalayıp, gözaltına aldı.

Özel bir kuluşta işçi olarak çalışan, yaralama, tehdit ve hakaret suçlarından poliste suç kaydı olan H.A., cinsel tacizde bulunduğu iddiasını kabul etmedi. Yapılan sorgulamasının ardından adliyeye sevk edilen H.A., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası