Ege Postası
Geri

Kulisler hareketlendi: İl başkanlığı için aday bolluğu

2023 Haziran ayında yapılması planlanan genel seçimler için seçim atmosferine girilmişken İl başkanlığından istifa ederek milletvekili adayı olacağı iddia edilen CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel'in yerine kimin il başkanı olacağı konusunda kulislerde hareketlilik devam ediyor. İl başkanı adayları arasında Şenol Aslanoğlu ve İl Saymanı Leman Tunus’un adı geçerken son olarak İl Başkan Yardımcısı Köksal Yıldırım’ın da nabız yokladığı ve İzmir Büyükşehir Başkanı Tunç Soyer de dahil olmak üzere bazı ilçe belediye başkanıyla görüştüğü iddia edildi.
Kulisler hareketlendi: İl başkanlığı için aday bolluğu
Haberler / Yerel Politika
13 Ekim 2022 Perşembe 12:13
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- 2023 Haziran ayında yapılması planlanan genel seçimler öncesi il başkanlığından istifa ederek milletvekili adayı olacağı iddia edilen CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’in yerine kimin il başkanı olacağı merak konusu oldu.

Konunun gündeme gelmesiyle birlikte başkanlık için bazı isimler ortaya atılırken, CHP İzmir’de kulisler yeniden hareketlendi.

Geçtiğimiz günlerde İl başkanı adaylığında ismi sıkça anılan İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Örnekköy'deki kentsel dönüşüm çalışmalarının bir etabının yapım işini alan kooperatifin başkanlığını yapan Şenol Aslanoğlu için CHP İzmir Milletvekili ve YDK üyesi Mahir Polat’ın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’yla görüştüğü ileri sürülmüştü

Öte yandan; İl Başkanı Yücel’in de yeni başkanın il yönetiminden olmasını istediği ve İl Saymanı Leman Tunus’u desteklediği iddia edilmişti.

SAHNEYE YENİ ADAYLAR ÇIKTI

CHP İzmir’de il başkanlığı konusunda hareketlilik devam ederken kulislerde yeni bir ismin daha konuşulmaya başlandığı ifade edildi.

Zaman zaman Özcan Durmaz, Aygül Eryılmaz isimleri il başkanlığı için geçerken, son olarak İl Başkan Yardımcısı Köksal Yıldırım’ın da nabız yokladığı öğrenildi.

Yıldırım’ın İzmir Büyükşehir Başkanı Tunç Soyer ve bazı ilçe belediye başkanlarıyla da görüştüğü ve il başkanlığına aday olmak istediğini aktardığı iddia edildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası