Ege Postası
Geri

Kültür Şöleni, sosyal medyada da çok konuşuldu

Uluslararası Türkçe Derneği (TÜRKÇEDER) tarafından Uluslararası Dil ve Kültür Festivali kapsamında İzmir'de düzenlenen Kültür Şöleni'ne sosyal medyada da en çok konuşulan konular arasına girdi. Türkçe Olimpiyatları Sosyal Medya Koordinatörü...
Kültür Şöleni, sosyal medyada da çok konuşuldu
Haberler / Güncel
26 Mayıs 2013 Pazar 22:08
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Uluslararası Türkçe Derneği (TÜRKÇEDER) tarafından Uluslararası Dil ve Kültür Festivali kapsamında İzmir'de düzenlenen Kültür Şöleni'ne sosyal medyada da en çok konuşulan konular arasına girdi.

Türkçe Olimpiyatları Sosyal Medya Koordinatörü Yasin Kesen, Kültür Şöleni'ne gelemeyenleri soysal medya aracılığıyla bu heyecanı yaşattıklarını belirterek, "Kültür Şöleni'ne yaklaşık 3 milyon kişi geldi. Sosyal medya aracılığıyla 100 binlerce kişi Kültür Şöleni'ni takip etmiş oldu. Buraya gelemeyenler internet üzerinden fotoğrafları paylaşmış oldu. Yine Kültür Şöleni'ne gelenlerde twitter üzerinden çekmiş oldukları fotoğrafları takipçileri ile paylaştılar." dedi.

Kültür Şöleni'nin üç kez trend topic olduğunu aktaran Yasin Kesen, "Twitter üzerinden, 'Kültür Şöleni', 'İzmir'de olsam' ve 'Renkler kuşağı' en fazla etiketlenen konu oldu. 3 gün boyunca 80 bin kişi Kültür Şöleni hakkında twitter attı." diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası