Ege Postası
Geri

Kumarbazlara İzmir Emniyeti'nden baskın!

İzmir Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Çiğli İlçesi'nde, kumarhaneye dönüştürülen bir nakliye firmasına baskın yaptı.
Kumarbazlara İzmir Emniyeti'nden baskın!
Haberler / 3. Sayfa
9 Şubat 2013 Cumartesi 14:46
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - İzmir Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Çiğli İlçesi'nde, kumarhaneye dönüştürülen bir nakliye firmasına baskın yaptı. Kumar oynayanların, polis baskınından korunmak için dışarıda bekleyen kişiyle telsizle görüştükleri belirlenirken, 35 kişi hakkında yasal işlem yapıldı.
İzmir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Ahlak Büro Amirliği ekipleri, TuzlaCaddesi 212 numaradaki bir işyerinde kumar oynandığı bilgisini edindi. Takip başlatan ekipler, işyerinin dışında gözcü olarak bir kişinin beklediğini, içeridekilerle telsiz aracılığıyla bağlantı kurduğunu saptadı. Cumhuriyet Savcısı'ndan alınan arama kararı sonrası, dışarıda bekleyen A.O. etkisiz hale getirilirken, çilingir yardımıyla firmanın kapısı açılarak girildi. Baskında, nakliye firmasının üst katındaki büronun kumarhaneye dönüştürüldüğü saptandı. Ayrı ayrı masalarda poker oynadıkları belirlenen 35 kişi hakkında yasal işlem yapılırken, çok sayıda kumar malzemesi ile 4 telsiz ele geçirildi.(DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası