Ege Postası
Geri

Kumbarada biriktikleri parayla kitap sergisi açtılar

Diyarbakırlı öğrenciler kumbaralarında biriktirdikleri paraları bir araya getirerek okullarında kitap sergisi açtı. Kaynak Kültür Yayın Grubu’nun düzenlediği programa Diyarbakır Özel Nil ve Bahaddin Bey Koleji öğrencileri katıldı.     Kaynak...
Kumbarada biriktikleri parayla kitap sergisi açtılar
Haberler / Güncel
29 Nisan 2013 Pazartesi 12:11
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Diyarbakırlı öğrenciler kumbaralarında biriktirdikleri paraları bir araya getirerek okullarında kitap sergisi açtı. Kaynak Kültür Yayın Grubu’nun düzenlediği programa Diyarbakır Özel Nil ve Bahaddin Bey Koleji öğrencileri katıldı.

    Kaynak yayınlarının öğrencilere dağıttığı bin 750 kumbarada 15 gün boyunca biriken paralar birleştirilerek kitap alındı. Çocuklar harçlarıyla aldıkları kitaplarla okullarında sergi açtı. Sergiye Muş Yayınları Yayın Yönetmeni Osman Kaplan ile Muştu Yayınları Ürün Müdürü Mustafa Özün de katıldı. Yayın yönetmeni Osman Kaplan, çocuklara kitaplarını imzaladı.

    Kaynak Yayınları Bölge Temsilcisi Veysel Yavuzpayı, çocukların kitaplarla daha çok iç içe olmalarını sağlama amacıyla bu tür etkinlikleri düzenli olarak yaptıklarını dile getirdi. Çocukların harçlarıyla kitap ve bunları sergilemenin hem okuma alışkanlığını hem de kitaplar hakkında detayla bilgi olmalarını sağladığını anlatan Yavuzpayı, özellikle velilerden çok olumlu tepkiler aldıklarını getirdi. Yavuzpayı, yazarların sergi kapsamında çocuklarla bir araya gelmesinin de kitap okuma alışkanlığının kazanılması açısından son derece önemli olduğunu vurguladı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası