Ege Postası
Geri

Kupayı dostluk kazandı

Bornova’da bu yıl ikincisi düzenlenen Başkanlık Kupası’nda Şampiyon Yolspor oldu. Dereceye giren takımlara kupa ve madalyalarını Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır verdi. Sındır, ‘‘Bu tip organizasyonlarda önemli olan centilmence mücadele etmektir’’ dedi
Kupayı dostluk kazandı
Haberler / Spor
15 Eylül 2013 Pazar 10:25
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Bornova Belediyesi’nin Bornova Amatör Spor Kulüpleri Derneği işbirliğiyle bu yıl ikincisini düzenlediği Başkanlık Kupası sona erdi. 18 takımın katılımıyla, yaklaşık 1.5 ay süren organizasyonda Bornova Stadı’ndaki final maçı geçen yılın şampiyonu Bornova Belediyespor ile Yolspor arasında oynandı. 17 yaş altı takımlarının mücadele ettiği turnuvada, Yolspor büyük çekişmeye sahne olan maçı her iki yarıda attığı gollerle 2-0 kazanarak birinci oldu.



Maç sonrasında turnuvanın şampiyonu olan Yolspor, ikinci Bornova Belediyespor ve üçüncü olan Çamdibigücü takımlarının kupa ve madalyaları ile turnuvaya emek veren hakem ve yöneticilerin teşekkür plaketlerini Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır verdi.

Barış ve kardeşlik adına turnuvada yer alan bütün sporcuları kutlayan ve organizasyona emek veren herkese teşekkür eden Başkan Sındır, ‘‘Hangi branşta olursa olsun sporda hep en iyi olmak, zirvede yer almak hedefi vardır. Bu çok doğaldır. Ama böyle dostluk turnuvalarında esas olan organizasyona katılmak ve centilmence mücadele etmektir’’ diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası