Ege Postası
Geri

Kuru'nun resimleri Urla AKM'de

URLA Atatürk Kültür Merkezi, ressam Neşe Nilgün Kuru'nun yağlıboya sergisine ev sahipliği yaptı.
Kuru'nun resimleri Urla AKM'de
Haberler / İzmir
4 Ağustos 2014 Pazartesi 10:45
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR-Açılışını Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar'ın yaptığı sergiye sanatseverlerin ilgisi büyük oldu. Daha önce birçok sergi açtığını söyleyen ressam Neşe Nilgün Kuru “İnsan figürleri çalışmayı seviyorum. Örnek aldığım ya da hayalimdeki figürleri canlandırmak, onları resmetmek benim en büyük hobim" diye konuştu. 

Nilgün Kuru'ya başarılı sergisi için çiçek ve teşekkür belgesi sunan Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar, “Bu güzel eserlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ediyor, daha nice sergiler açmanızı diliyorum" dedi. 

Sergi 8 Ağustos'a kadar Urla Atatürk Kültür Merkezi'nde sanatseverleri ağırlamaya devam edecek. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2025 Ege Postası