Ege Postası
Geri

Kuru sıkı tabanca ile ölmek istedi

Aydın'da, telefonda kız arkadaşı ile tartıştığı iddia edilen 24 yaşındaki Doğan Çakıner, kuru sıkı tabanca ile kalbine ateş ederek intihar girişiminde bulundu. Hastaneye kaldırılan Çakıner'in hayati tehlikesinin sürdüğü bildirildi.
Kuru sıkı tabanca ile ölmek istedi
Haberler / Ege
7 Kasım 2012 Çarşamba 12:21
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
AYDIN- Olay, bugün saat 23.00 sıralarında, Efeler Mahallesi 1406 Sokak 1 numarada meydana geldi. Evde ablası ve bir arkadaşlarının bulunduğu sırada Doğan Çakıner, iddiaya göre gittiği odasında telefonla görüştüğü kız arkadaşı ile tartıştı. Bir süre sonra Doğan Çakıner'in bulunduğu odadan silah sesi duyuldu. Panikle odaya koşan ablası ve arkadaşı, Doğan Çakıner'i kanlar içinde yerde yatarken gördü. Çakıner'in ablası sinir krizi geçirirken, arkadaşı da durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi.

 

İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri, kalbine ateş ederek kendisini yaraladığı belirtilen Doğan Çakıner'i, Aydın Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Tedaviye alınan Çakıner'in akciğerinde kanama olduğu, hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi. Yapılan incelemede silahın kuru sıkı olduğunun anlaşıldığı kaydedildi. Doğan Çakıner'in, Germencik İlçesi'nde bulunan bir zeytin işleme fabrikasında çalıştığı belirtildi.

 

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2025 Ege Postası