Ege Postası
Geri

Kuruçeşme'de iktidar provası

CHP Buca Adayı Levent Piriştina'nın Kuruçeşme Seçim Ofisi açılışı, tam bir şölene dönüştü. İki bin mahalle sakini, sevgi gösterilerinde bulunduğu genç adayı bağrına bastı.
Kuruçeşme'de iktidar provası
Haberler / Yerel Politika
6 Mart 2014 Perşembe 10:54
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Kuruçeşme'de önceki akşam gerçekleşen seçim ofisi açılışında davul ve zurna eşliğindeki halaylarla karşılanan Piriştina, "Bucalının başkanı olacağım" mesajı verdi. Yerel seçimlere halkın gücü ile yürüdüklerini belirten genç aday, "Sevgili Bucalılar, 30 Mart'ta faşistleri ve diktatörleri sandığa gömmeye hazır mıyı? Bu mücadelemde bana verdiğiniz destek nedeniyle moral depoladım. Gözlerinizdeki sıcaklık bana güç veriyor. Her gün biraz daha güçlenerek iktidara yürüyoruz. Her gün insana bakışımızı anlatmaya çabalıyoruz. İyi ki varsınız. Artık CHP'nin yerelde görevi devralmış ekibi olarak insan ayırmadan, herkese eşit hizmet sunacağız" diye konuştu.

EVKA 1'e kültür sanat alanı müjdesi
Piriştina, Evka 1 Seçim Ofisi'nin açılış töreninde ise İzmir Büyükşehir Belediyesi ile koordineli çalışmasına vurgu yaptı. "Bucalı'nın Başkanı" olacağını ve Büyükşehir Belediyesi'nin tüm imkanlıranı bu dönem ilçesi için seferber edeceğini belirten Piriştina, "Evka 1, 30 Mart'ta  sandıktan tulum çıkartacak. Buna inancımız tam. Biz de size hizmet için 5 yıl mücadele vereceğiz. Betontaş Pazaryeri alanı bize yetmiyor. Önündeki boş arsaya kültür, sanat  alanı yapacağız. Düğünler, asker uğurlamalarınını yanısıra kültür ve sanat aktivteleri de burada yapılacak. Betontaş Evka'nın gurur duyacağı hale gelecek.  Yedigöller alanının kullanımı ile ilgili sıkıntı var. Bu sıkıntıyı ortadan kaldıracak formüller üreteceğiz. Tekrar canlandıracağız. Ulaşımla ilgili Büyükşehir Belediyesi ile görüşerek otobüs seferlerine gelecekte yeni hatlar ilave ettireceğiz. Ayrıca kendi kuracağımız asfalt şantiyesi ile de ara sokaklara ilçe belediyesi olarak biz gireceğiz. Bunun yanısıra görev yapacağımız 5 yıllık sürede emekçilerin yüzü gülene kadar taşeron sorununu çözeriz. Çünkü bu kentin sokağını süpüren mutsuz olursa diğer dinamiklerinin mutlu olması mümkün değildir. Bizler inşallah 2019'da taşeron ve sendika konusunu konuşmuyor olacağız" dedi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası