Ege Postası
Geri

Kurultayımız Türkiye'ye örnek olmuştur

MHP İzmir İl Başkanı Sayın Necat Karataş, MHP Büyük Kurultayı ve bundan sonraki parti çalışmaları ile ilgili bir basın açıklaması yaptı.
Kurultayımız Türkiye'ye örnek olmuştur
Haberler / İzmir
7 Kasım 2012 Çarşamba 13:24
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İZMİR- Açıklamasında, “MHP’nin Türkiye’nin en demokratik siyasi yapısı” olduğuna dikkatleri çeken Karataş ilçe kongrelerinden bugüne yaşanan süreci şöyle anlattı; “Şubat ayında başladığımız ilçe kongrelerimizi gerçekleştirirken sergilediğimiz demokrat tavrı bütün kongrelerimize yansıttık. Ne ilçelerimizde aday olan arkadaşlarımıza ne de teşkilatlarımıza müdahil olmadık. Bu sayede büyük bir demokratik şölen ve olgunlukla tüm kongrelerimizi tamamladık.

 

“Kırgınlık, yılgınlık ve küskünlük biz ülkücülerin tavrı olamaz”

“İl kongremiz sürecinde de aynı hoşgörü ve demokratik olgunluğumuzu gösterdik. Aday çıkan arkadaşlarımızla ilgili ilçe teşkilatlarımıza gerekli şekilde karşılanmaları ve ağırlanmaları hususunda talimat verdik. Tüm çalışma arkadaşlarımın bildiği gibi benim için önemli olan her şeyden önce mensuplarımızın ve teşkilatlarımızın sesini her platformda duyurmaktır. Bu ilke ile kongremizin sıhhatli bir şekilde tamamlayıp çalışmalarımıza başladık. Kırgınlık, yılgınlık ve küskünlük biz ülkücülerin takılıp kalacağı bir davranış tarzı değildir.”

 

“Büyük Kurultayımız Türkiye’ye Örnek Olmuştur.”

Geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen MHP 10. Büyük Kurultayı ile ilgili hoşgörü, sevgi-saygı ve demokratik olgunluğa dayanan tavrımızı hiç değiştirmedik. Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi talimatı gereği teşkilatımızı ziyaret eden tüm adaylara gereken hassasiyeti göstererek kurultaya bu şekilde gittik.

 

Büyük Kurultayımız göstermiştir ki “MHP Türkiye’nin en demokratik siyasi yapısıdır” Kurultayımızda kavga ve arbede bekleyen çevrelerin beklentisi boşa çıkmıştır. Milliyetçi-Ülkücü Hareket’in gösterdiği hoşgörü ve olgun demokratik tavır diğer siyasi partilerle karşılaştırıldığında son derece yüksek bir seviyededir. Bu bütün siyasi partilere örnek olmalıdır.

 

“Bahçeli’ye Verdiğimiz Destek Sürecek”

Kurultayımızdan sonra bizim için artık yeni bir dönem başlamıştır. Her zaman ifade ettiğim gibi bizim için kongre ve kurultaylar yarış alanı değil geleceği planlama zeminleridir. Bu sebeple artık geleceğe bakıyoruz. Büyük Kurultayımızda Genel Başkanımıza verdiğimiz desteği bundan sonra da siyasi çalışmalarımızla sürdüreceğiz. 

 

Önümüzde Milletimizi ve Ülkemizi ilgilendiren çok zor bir süreç bizi beklemektedir. Yeni Anayasa çalışmaları, Mahalli İdareler Seçimleri ve Cumhurbaşkanlığı seçimi ve ardından da genel seçimler gelmektedir.

 

“İçe Dönük Mücadele Bitmiştir”

Artık kongre süreçleri tamamlanmıştır. MHP’lilerin içe dönük siyasi mücadelesi bitmiştir. MHP’sini bu yolda sekteye uğratacaklar ve tekrar içe dönük anlamsız bir mücadele içine sokmak isteyenler bilmelidirler ki, Türk Milliyetçileri, Milliyetçi Hareket Partililer bu davranışları asla affetmeyecektir. Budan sonra yapılacak tek şey bu zorlu süreci başarıyla tamamlamak için birlik ve beraberlik içinde hizmet etmektir. Ne Türkiye’nin ne de Türk Milliyetçilerinin kaybedecek bir saniyesi bile yoktur. Hedefe kilitlenilmeli, zafer için bütün gücümüz harcanmalıdır.

 

Büyük Kurultaydan çıkan sonucun Türk Milletine, MHP’ye ve tüm mensuplarımıza hayırlı olmasını temenni ediyor, İzmir’de kazanacağımız zafer için, yüreği Türkiye ve İzmir Sevdasıyla atan tüm hemşerilerimizi saflarımıza davet ediyorum.” Diye konuştu…

 

Necat KARATAŞ

MHP İzmir İl Başkanı

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası