Ege Postası
Geri

Kürüm'den jet yanıt: belli ki bazı şeylere kızmış!

Karabağlar Belediye Başkanı CHP’li Sıtkı Kürüm, CHP Karabağlar İlçe Başkan Polat Manduz’un eleştirilerine yanıt verdi.
Kürüm'den jet yanıt: belli ki bazı şeylere kızmış!
Haberler / Yerel Yönetimler
13 Haziran 2013 Perşembe 17:24
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
 SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - Karabağlar Belediye Başkanı CHP’li Sıtkı Kürüm, CHP Karabağlar İlçe Başkan Polat Manduz’un eleştirilerine yanıt vererek, “ilçe başkanımız belli ki bazı şeylere kızmış. Bizim aramıza kimse giremez. Çok uzun süredir siyasetin içindeyim. Aramızda hiçbir problem yok. Ben her zaman halkın içindeyim. Herhalde ilçe başkanımız daha çok çalışmamızı istiyor” dedi.

“KEŞKE HERKES ONUN GİBİ OLSA”
Dünürü Muslu Yılmaz’ın başkanlık oluru ile ‘memur başkan yardımcılığı’ kadrosuna geçirilmesi ve belediye bünyesindeki danışmanlara yönelik eleştirilere de yanıt veren Kürüm, “Benim sadece iki tane danışmam var. Diğer arkadaşlarımız tesislerin başında. Hepsi özveriyle çalışıyor. Dünürüm harita mühendisi. Meclis üyemiz ayrıca belediye başkan yardımcımız. Kendisi çok başarılı bir isim. Keşke herkes onun gibi olsa. Ben hep halkın arasındayım. Sabanı 0830’unda Uzundere’deki projemizi incelemeye gidiyorum. Çalışmaları yakından bizzat takip ediyorum. İlçe başkanımız neden böyle bir açıklama yaptı bilmiyorum. Herhalde bir şeye kızdı. Kendisinin ilçe başkanı seçilmesi için destekledim. Hala arkasındayım. Siyaseti uzun süredir yapıyorum. Aramızda hiçbir problem yok. Aramıza kimse girmesin” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası