Ege Postası
Geri

Kürüm’den Kur’an Kursu inşaatına 10 bin liralık bağış

Karabağlar Belediye Başkanı Sıtkı Kürüm, Yunus Emre Mahallesi’ndeki Sinan Cami Kur’an Kursu’nun temel atma törenine katıldı. Kürüm, annesi ve babasının hayrına 10 bin lira bağış yaptı.
Kürüm’den Kur’an Kursu inşaatına 10 bin liralık bağış
Haberler / Yerel Yönetimler
10 Ekim 2013 Perşembe 15:01
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Sinan Cami Kur’an Kursu Yaptırma ve Yaşatma Derneği’nin, yaptırdığı Kur’an Kursu inşaatının temeli dualarla atıldı. Karabağlar İlçe Müftüsü Abdulcebbar Altun, AKP İlçe Başkanı Erol Körüklü’nün de katıldığı törende konuşan Başkan Kürüm, hayırsever vatandaşların desteği ile en kısa zamanda bu kursun yapımının tamamlanacağına inandığını söyledi. Eğitim ve sağlık kurumlarının yapımına her zaman büyük destek verdiklerini belirten Kürüm, “Kursun yapılmasına katkıda bulunanlara teşekkür ediyorum. İnsan yetiştiren kurumlar her şeyden önemli. Gençlerimize sahip çıkmamız lazım. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun. Bu temel hayırlara vesile olacaktır” dedi.
Kürüm, annesi ve babasının hayrına 10 bin liralık bağışta bulundu.



YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası