Ege Postası
Geri

Kürüm’e park ve sevgi yolu teşekkürü

Karabağlar Belediye Başkanı Sıtkı Kürüm, esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi, sokaklarda yürütülen alt yapı çalışmaları için teşekkür aldı.
Kürüm’e park ve sevgi yolu teşekkürü
Haberler / Yerel Yönetimler
9 Kasım 2012 Cuma 17:19
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- CHP İzmir Milletvekili Hülya Güven ve CHP Karabağlar İlçe Başkanı Polat Manduz’un da bulunduğu ziyaretlerde vatandaşlarla sohbet eden Başkan Kürüm, halkın beklentilerini tek tek dinledi, çözüm odaklı çalıştıklarını söyledi. İlçe genelindeki tüm mahalle ve sokaklarda yürütülen alt yapı çalışmaları, sevgi yolları ve park düzenleme çalışmaları nedeniyle teşekkür alan Kürüm, “3,5 yılda ilçemizde çok önemli çalışmalar yaptık. Yatırımlarımız ve projelerimizle Karabağlar’ı modern kent kimliğine kavuşturmaya çalışıyoruz. Bu çabamızda en önemli yardımcımız siz vatandaşlarsınız. İlçemizin sorunlarını ve ihtiyaçlarını en iyi siz bilirsiniz. Sizlerin görüş ve önerileri bize yol gösterici oluyor. El ele vererek ilçemizi çiçek gibi yapalım” dedi.

Vatandaşlar, Başkan Kürüm’e ilçeye kazandırdığı parklar ve yeşil alanlar için teşekkür etti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası