Ege Postası
Geri

Kuşadası’nda korkunç kaza! Kafasını kaldırıma çarptı...

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde seyir halindeyken bariyerlere çarparak kafasını kaldırıma çarpan motosiklet sürücüsü hayatını kaybederken, yolcu konumundaki kız arkadaşı ise ağır yaralandı.
Kuşadası’nda korkunç kaza! Kafasını kaldırıma çarptı...
Haberler / 3. Sayfa
11 Eylül 2023 Pazartesi 08:52
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Turgut Özal Bulvarı üzerinde saat 00.30 sıralarında, Mehmet Demir ve arkasında yolcu konumundaki İ.K., 09 BD 361 plakalı motosikletle marketten alışveriş yaptıktan sonra eve gitmek için yola çıktı.

DEMİRLERE ÇARPTI

Çevre yolu üzerinde ilerlediği sırada henüz bilinmeyen bir nedenle dengesini kaybeden motosiklet sürücüsü Demir, yol kenarındaki demirlere çarptı. Motosiklet ile birlikte düşerek kafasını kaldırıma çarpan sürücü kanlar içinde kalırken, yolcu konumundaki İ.K. de ağır yaralandı.

SÜRÜCÜ KURTARILAMADI

112 Acil Çağrı Merkezi’ne yapılan ihbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri Mehmet Demir ve İ.K.’ye ilk müdahalelerini yaparak ambulanslarla Kuşadası Devlet Hastanesi’ne kaldırdı.

Sürücü Mehmet Demir doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybederken, ağır yaralanan İ.K.’nin tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası