Ege Postası
Geri

Kütahya'da deprem panik yarattı

KÜTAHYA'nın Simav İlçesi 4.2 büyüklüğünde bir depremle sarsıldı.
Kütahya'da deprem panik yarattı
Haberler / Güncel
14 Ekim 2015 Çarşamba 09:52
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi Deprem Araştırma Enstitüsü verilerine göre, bugün saat 02.28 4.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Merkez üssü Ahlatlıçeşme Köyü olan yerin 4.6 kilometre derinliğindeki depremde can ve mal kaybı olmadı. Yaklaşık 5 saniye süren depremde paniğe kapılanlar kendilerini sokağa attı. Bazı kişiler araçlarına binerek ilçe merkezinden daha güvenli bölgelere gitmek üzere yola çıkınca ana cadde ve sokaklarda trafikte sıkışıklık görüldü. Emekli öğretmen Ahmet Can, depremi yatağında hissettiğini anlatırken, "Çok korktum. 2011 yılında meydana gelen 5.9'luk depremi hatırlattı. Çok şiddetli oldu. Çok şükür evlerimizde bir şey yok. Can kaybının olmaması teselli oldu" dedi. 

Simav'da üniversite öğrencisi Damla Yetkin ise, "Simav'da yaşıyoruz. Depreme alıştık. Ancak çok korktuk. Kendimizi daha güvende hissedebilmek amacıyla arkadaşımla birlikte sokağa çıktık. Umarım devamı gelmez" dedi. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası