Ege Postası
Geri

LYS'de İskenderun birinciler Fem Dershanesi'nden

Hatay'ın İskenderun ilçesinde Yükseköğretime Geçiş Sınavı'nda (YGS) olduğu gibi Lisans Yerleştirme Sınavı'nda da (LYS) birinci Fem Dershanesi'nden çıktı. İskenderun Fem Dershanesi Müdürü Tasin Koçak, YGS'de olduğu gibi LYS'de...
LYS'de İskenderun birinciler Fem Dershanesi'nden
Haberler / Genel
14 Temmuz 2013 Pazar 14:44
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Hatay'ın İskenderun ilçesinde Yükseköğretime Geçiş Sınavı'nda (YGS) olduğu gibi Lisans Yerleştirme Sınavı'nda da (LYS) birinci Fem Dershanesi'nden çıktı.

İskenderun Fem Dershanesi Müdürü Tasin Koçak, YGS'de olduğu gibi LYS'de de Hatay birincilerinin kendi dershanelerinden çıktığını söyledi. Koçak, sınavlarda başarılı olan öğrencilerini tebrik etti. Tasin Koçak, "Mücahid Nizamoğlu TM-1 TM-2 TM-3 puanlarında Hatay 1.si oldu. Muhammed Muvaffak Onuş TS-1 TS-2 puan türlerinde de Hatay 1.si olmuştur. Öğrencilerimizin başarısında etkili olan Fem Dershanesi öğretmenlerine, Tos-çelik Fen Lisesi öğretmen ve idarecilerine ve ailelerine çok teşekkür ediyorum." dedi.

Koçak, öğrencilerin başarısında Fem dershanelerinin uyguladığı redoks (randevulu ek ders ofis katılım sistemi) sanal ofis, fem tv, sanal sınav, bire bir rehberlik, öts gibi faktörlerin çok etkili olduğunu ifade etti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası