Ege Postası
Geri

Lavrov: Suriye'deki hava saldırıları...

Lavrov: Teröristler yenilene kadar Suriye'de hava saldırılarını durdurmayacağız. Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Rusya'nın Suriye'de düzenlediği hava saldırılarıyla ilgili yaptığı açıklamada, 'Teröristler yenilene kadar Suriye'de hava saldırılarını durdurmayacağız' ifadesini kullandı.
Lavrov: Suriye'deki hava saldırıları...
Haberler / Dünya
3 Şubat 2016 Çarşamba 15:44
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Rusya'nın Suriye'de düzenlediği bombardımanlar hakkında konuştu. Lavrov, "Teröristler yenilene kadar Suriye'de hava saldırılarını durdurmayacağız" ifadesini kullandı.

AFP'nin haberine göre, "Rusya'nın hava saldırıları, Nusra Cephesi gibi terör örgütlerini gerçekten yenene kadar bitmeyecek. Bombardımanların durması için bir neden göremiyorum" diyen Lavrov, Suriye görüşmeleri hakkında da açıklamalarda bulundu. Lavrov, görüşmelere katılan Esad karşıtı örgütleri 'kaprisli insanlar' sözleriyle eleştirdi ve bu grubun daha önce üzerinde anlaşmaya varılmayan ön şartlar sunmaya başladığını aktardı. 

ABD Dışişleri Bakanı John Kerry, Rusya'nın, BM görüşmeleri başladığı için Suriye'deki 'muhalifleri' bombalamaması gerektiğini söylemişti. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası